8/10/11

Παναθηναϊκός – Κρόνος Αγ. Δημητρίου 63-40


 Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο και βρίσκοντας λύσεις σχεδόν από όλες του τις παίκτριες στην επίθεση ο Παναθηναϊκός έκανε το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα.
 Οι πράσινες πάτησαν από την αρχή το πόδι στο γκάζι και δεν το σήκωσαν ποτέ. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που ο Κρόνος πήρε κάποιους εύκολους πόντους, στη συνέχεια οι πράσινες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και έκλεισαν τους διαδρόμους για το καλάθι.
 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι πράσινες χρειάστηκαν μερικά λεπτά να πάρουν μπροστά με αποτέλεσμα να προηγηθεί με τρεις πόντους (4-7) ο Κρόνος. Με ένα τρίποντο όμως της Σπαθάρη το Τριφύλλι έφερε το ματς στα ίσα και κάπου εκεί άρχισε να τελειώνει το ματς.
 Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε έναν “Τάφο του Ινδού” με περισσότερους από 1000 οπαδούς του, κλείδωσε τις Γκοτζή και Ζικυρίδου επιθετικά και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στην επίθεση Ντέλβα και Κοσμά ήταν οι σταθερές αξίες, ενώ πόντους πήρε το Τριφύλλι σχεδόν από όλες όσες πάτησαν το πόδι τους στο παρκέ.
 Δίχως αμφιβολία εκείνο που πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός είναι η τρομερή διάθεση που έδειξαν οι παίκτριες του στην άμυνα, κάτι που έκανε και την διαφορά. Με τέτοια άμυνα, αλλά και με αυτή τη συμπαράσταση από τον κόσμο του το Τριφύλλι δεν θα χάσει τουλάχιστον μέσα στην έδρα του από καμία από τις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εκείνο.
 Το να βρει κανείς κάποια που να υστέρησε από το Τριφύλλι είναι δύσκολο, αφού όλες όσες μπήκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Ντέλβα και Κοσμά έκαναν νταμπλ νταμπλ.

 Παναθηναϊκός – Κρόνος 63-40

 Τα δεκάλεπτα: 18-11, 15-6, 12-10, 18-13

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:


 Παναθηναϊκός: Κορακίτη, Βλάνη 7 (1), Δημητρίου, Κόνιαλη 2, Μαγκλάρα 1, Σπαθάρη 8 (2), Χαβαλέ 2, Ντέλβα 19 (15ριμπ), Κοσμά 19 (10 ριμπ), Πασχοπούλου, Σλούκα 3 (1), Χριστινάκη 2.

 Κρόνος: Γκοτζή, Εμμανουηλίδου 2, Βροχίδου 2, Κωνσταντίνου 10 (1), Νταή 7, Κακλέα, Μίχου 2, Τσάβου 2, Ξάνθου, Κικιβαράκη 2, Ζικυρίδου 11, Σταμπούρλου 2.

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: