2/10/11

Ηρακλής Ψαχνών - Παναθηναϊκός 1-3


 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Ψαχνών με τον Κλέιτον να έχει πολλά κέφια και να είναι ο κορυφαίος των πράσινων. Σε καλή μέρα και ο Λέτο.
 
 Σε κάθε φιλικό πρέπει να έχεις όσα περισσότερα κέρδη μπορείς. Από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σίγουρα θα κρατήσει πολλά με πρώτο από όλα την παρουσία του Σίλβα Κλέιτον ο οποίος πέτυχε δύο από τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού.
 Ο Βραζιλιάνος όμως δεν σκόραρε μόνο αλλά είχε και πολύ καλή απόδοση, αντιμετώπισε σοβαρά το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μαζί με τον Λέτο ήταν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.
 Τα θετικά όμως για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν η όρεξη και η διάθεση που έδειξαν οι πράσινοι στο πρώτο μέρος και το ότι φυσικά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αντιμετώπισαν τη φιλική αυτή αναμέτρηση σαν αγγαρεία.
 Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τρία γκολ και ήταν πολύ σοβαρός και αμυντικά. Ακόμη στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό όπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε το 4-4-2 οι παίκτες του έδειχναν να ανταποκρίνονται και το σύστημα δείχνει να ταιριάζει στο Τριφύλλι.
 Ακόμη και παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο κλασικό σέντερ φορ στην αναμέτρηση του με τον Ηρακλή Ψαχνών.
 Στο δεύτερο μέρος τώρα οι πολλές αλλαγές των δύο ομάδων σαφώς και επηρέασε την εικόνα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ηρακλή Ψαχνών και οι πράσινοι θα κρατήσουν λίγα από το δεύτερο μέρος. Πρώτο και κύριο η επανεμφάνιση του Ματίας Μπιάρσμιρ μετά τον τραυματισμό του.
 Η όρεξη του Βίκτορ Βιτόλο ο οποίος έτρεχε σε όλη την επανάληψη αλλά και εμφάνιση του Χάρη Μαυρία με τον μικρό να κάνει πολλές ενέργειες και να παίρνει πάνω του αρκετές φάσεις.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Παριανός, Μάτσος, Μούσα, Τελκίνσκι, Πάγκαλος, Τσάτσος, Σέγκος.

 Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46' Καπίνος), Σπυρόπουλος (46' Ιωαννίδης), Καντέ (46' Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (80' Μπιάρσμιρ), Βύντρα (46' Μαρίνος), Σιμάο (46' Βιτόλο), Ζέκα (70' Λαγός), Λέτο, Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Κλέιτον, Κουίνσι (46' Μαυρίας).

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: