4/10/11

Παναθηναϊκός - Αργοστόλι 13-3, δυναμικό ξεκίνημα στην Α1 πόλο! Κάθε πρεμιέρα λένε πως κρύβει παγίδες, όμως αυτή ήταν πολύ εύκολη για τον φετινό Παναθηναϊκό.
Οι πράσινοι παίζοντας από την αρχή συγκεντρωμένα, επέβαλαν τον ρυθμό τους και μετέτρεψαν τον αγώνα σε προπόνηση. Το 6-0 του πρώτου οκταλέπτου είναι χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.
 Το Τριφύλλι με όπλο του την άμυνα που δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην ομάδα του Αργοστολίου πήρε πολύ εύκολα τη νίκη δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα φέτος. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στον κόσμο των πρασίνων που με το “καλημέρα” έδειξε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος.
Παράλληλα, να τονίσουμε ότι στις εξέδρες ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος έζησε με τον δικό του τρόπο το παιχνίδι.

 Τα οκτάλεπτα: 6-0, 1-1, 3-1, 3-1

 Τα γκολ του Παναθηναϊκού: Αλιχανίδης 3,  Γ. Αφρουδάκης 2, Κομάντινα 2, Φαναριώτογλου 2, Κοκκινάκης 1, Γ. Κόχειλας 1, Δερμιτζάκης 1, Τσόκας 1.

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: