6/6/10

Παναθηναϊκός - Παλαιό Φάληρο 5-7 και 0-1 στη μάχη για την 5η θέση


  Νωρίτερα το απόγευμα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από το Παλαιό Φάληρο με 7-5 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την προσπάθεια κατάληψης της 5ης θέσης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με το μεγάλο αυτό διπλό έκανε το 1-0 σε αυτήν την σειρά των πλέι οφ και πλέον χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να τερματίσει στην 5η θέση και να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Len Trophy της ερχόμενης περιόδου.

 Σε ακόμη ένα ματς των πρασίνων φέτος οι σκληρές άμυνες ήταν χαρακτηριστικές. Όπως και το πρόβλημα των γηπεδούχων στο σκοράρισμα. Το ημίχρονο έληξε 1-3 αλλά το 4-2 των γηπεδούχων στο τρίτο οκτάλεπτο έφερε το ματς ισόπαλο 5-5. Στο τελευταίο όμως οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν δύο γκολ και έφτασαν στο 5-7 και το μπρέικ της έδρας.

 Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου την Δευτέρα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 4-2, 0-2.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ντράγκαν Αντριτς): Βουλγαράκης 3, Δερμιτζάκης 1, Βράνιες 1.

 Π. Φάληρο (Θοδωρής Βλάχος): Γενηδουνιάς 2, Κόλιανιν 2, Μητρόπουλος 1, Δικαίος 1, Παπαδόπουλος 1.

 * Εάν τελικά το Π. Φάληρο καταφέρει να προκριθεί, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: