7/6/10

Στα πέναλτις έχασε την έξοδο στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός


 Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου μετά από ένα αμφίρροπο ματς ηττήθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτις και τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών. Αντίθετα, το Παλαιό Φάληρο κατέλαβε την 5η θέση, η οποία στέλνει την ομάδα των νοτίων προαστίων στο Len Trophy της επόμενης περιόδου. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που θα συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι έπαιζαν σήμερα με την πλάτη στον τοίχο. Μια συνηθισμένη κατάσταση τη φετινή σεζόν για τους πολίστες του Παναθηναϊκού, που αντιμετώπιζαν εξωαγωνιστικά προβλήματα όντας απλήρωτοι από... πέρυσι αλλά και αγωνιστικά εξαιτίας τραυματισμών αλλά κυρίως είχαν να αντιμετωπίζουν τους διαιτητές οι οποίοι σε αρκετά ματς φέτος δεν σεβάστηκαν το Τριφύλλι...

 Κάτι που έγινε κραυγαλέα και σήμερα. Ο Ντράγκαν Άντριτς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, όπως επίσης αποβλήθηκαν από το ματς με τρεις αποβολές οι Φαναριώτογλου, Βουλγαράκης.

 Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια με το σκορ να αλλάζει συνεχώς. Το αποτέλεσμα του 32λέπτου ήταν ισόπαλο 10-10 με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν από δύο γκολ για το τελικό 12-12 με την συμπλήρωση του εξτρά 6λέπτου. Στα πέναλτις τη νίκη τελικά πήραν οι γηπεδούχοι με 5-4 ή 17-16 συνολικά και συνάμα την πρόκριση στο Len Trophy της ερχόμενης χρονιάς.

 Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 2-3, 3-2.

 Παράταση: 2-2, 5-4 στα πέναλτι.

 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Κόλιανιν 4, Δικαίος 3, Γενηδουνιάς 2, Μητρόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Λι Γιουν 1.
 
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βράνιες 3, Φαναριώτογλου 2, Καφετζόπουλος 2, Δερμιτζάκης 1, Βουλγαράκης 1, Κουντουδιός 1, Χαριτάκης 1, Τσόκας 1.


 * Η χρονιά τελείωσε λοιπόν με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει δυστυχώς να βγει στην Ευρώπη, αν και είχε ξεκινήσει πολύ καλά. Τα πολλά προβλήματα, εξωαγωνιστικά κυρίως, λύγισαν τους πολίστες του Τριφυλλιού, οι οποίοι ωστόσο έκαναν κατάθεση ψυχής και πολλές φορές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.
 Από δω και πέρα θα ακολουθήσουν κάποια ραντεβού με τον Ερασιτέχνη για να δούμε τι πρόκειται να γίνει με κύριο μέλημα φυσικά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και εν συνεχεία τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε η ομάδα να λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα με αξιώσεις για κάτι καλύτερο από την 6η θέση που δεν αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: