7/6/10

11 χρόνια μετά τον τίτλο μες στο ΣΕΦ, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ επανέλαβε τον θρίαμβο και παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ κόντρα σε ζούγκλα και διαιτησία έφτασε στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος και 31ου στην ιστορία του!!


 Ο Παναθηναϊκός 11 χρόνια μετά το διπλό τίτλου στο ΣΕΦ επανέλαβε τον τότε θρίαμβο και σήκωσε μέσα στο... εξοχικό του το 8ο σερί πρωτάθλημα, 12ο τα τελευταία 13 χρόνια και 31ο στην ιστορία του και μάλιστα με κόντρα διαιτησία και μέσα σε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα ζούγκλας που είχαν στήσει οι μισθοφόροι, γαύροι "οπαδοί".

 Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ και η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών σε επίπεδο συλλόγων σε οποιοδήποτε άθλημα, ταπείνωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον αιώνιο πελάτη και πανηγύρισε μες στο ΣΕΦ (με 3-1 νίκες) το πιο μάγκικο και αντρίκειο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων!

 Στον τέταρτο τελικό λοιπόν, που διήρκησε 4 ώρες, ξεκίνησε με 45λεπτη καθυστέρηση λόγω επεισοδίων, είχε διακοπή στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου σχεδόν 1 ώρας λόγω ρίψης αντικειμένων, φωτοβολίδων και μιας φωτιάς που ξέσπασε στον πράσινο πάγκο, αποφασίστηκε εκκένωση του κλειστού για να... μεταφερθούν τελικά κάποιοι οπαδοί στα πέταλα(!) και να συνεχιστεί το ματς, και τελικά να διακοπεί οριστικά 1' 3'' πριν τη λήξη με το σκορ στο 69-76 υπέρ του Παναθηναϊκού φυσικά, για να κατοχυρωθεί 0-20 υπέρ των πρωταθλητών.
 Κάτι που βέβαια θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά είπαμε... Τα ζώα, τα πρόβατα οι κάφροι, η ντροπή των οπαδών αλλά κυρίως των ανθρώπων, οι υποκινούμενοι δολοφόνοι ΔΕΝ μπορούσαν με τίποτα να αντέξουν τη διαφαινόμενη ταπείνωση μέσα στο μπουρδέλο τους, και γι' αυτό ΔΕΝ ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι.
 Ο Παναθηναϊκός προηγούταν με 7 πόντους, ήταν στην επίθεση, ο Διαμαντίδης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και... τα αντικείμενα άρχισαν να ξαναπέφτουν κατά ριπάς. Φυσικά η σωματική ακεραιότητα των παιχτών και του προπονητικού τιμ είναι πέρα και πάνω από κάθε αποτέλεσμα και πολύ σωστά οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά το ματς. Κι ας ήθελε και 30'' που λέει ο λόγος...

 Εδώ να πω ότι πολύ καλά έκανε ο μάγκας Ζοτς, όπου ΑΥΤΟΣ ήταν που πήρε την ομάδα και έφυγε στο 25' όταν οι αλήτες έκαναν τα έκτροπα και όταν οι διαιτητές ΔΕΝ διέκοπταν το ματς. Ο Μπόγρης και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είχαν χτυπήσει, ο πάγκος μας είχε πάρει φωτιά(!) και τα αντικείμενα έπαιφταν βροχή στα υπόλοιπα μέλη που είχαν μαζευτεί μες στο παρκέ... ΔΕΝ υπήρχε κανένας λόγος να μείνουν στον πάγκο, πόσο μάλλον να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

 Πρέπει όμως επιτέλους κάποια στιγμή, σε αυτό το μπουρδελοκράτος που ζούμε να εφαρμοστούν κάποιοι νόμοι. Εντάξει, αυτοί κωλόγαυροι είναι, έχουν μάθει στο να παίρνουν αυτό που θέλουν με οποιονδήποτε τρόπο. Με τραμπουκισμούς, με ατμόσφαιρα ζούγκλας, με τραυματισμούς και δολοφονικές επιθέσεις...

 Ως πότε όμως θα συνεχίσουν οι αρμόδιοι(;) να ανέχονται αυτές τις καταστάσεις; Ως πότε θα κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παιχτών και των προπονητών; Γιατί αν δεν γίνει κάποτε κάτι δραστικό, οι υποκινούμενοι δολοφόνοι της Τρούμπας θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα ΚΑΙ εντός των γηπέδων... Και τότε θα είναι πάρα πολύ αργά. Μάντης κακών δεν θέλω να είμαι ποτέ, αλλά κάποια πράγματα είναι εμφανή, και αν με θεωρείτε υπερβολικό παρακαλώ να με διαψεύσετε!

 * Οέ οέ οέ οέ Πρωτάθλημα μες στο Παλέ!!! Αυτό το φοβερό σύνθημα τραγουδούσαν μετά το τέλος του αγώνα (το σημείο έστω που τελείωσε) οι παίχτες και το τιμ του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια, ενώ φόρεσαν και τα μπλουζάκια... που είχαν έτοιμα και τα οποία φυσικά αναγράφουν "Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ελλάδας 2010"!!!

 * Σας γαμήσαμε μες στο Παλέ, σας γαμήσαμε μες στο Παλέ, σας γαμήσαμε μες στο Παλέ, σας γαμήσαμε μες στο Παλέ!!!

 * Σήμερα, για τρίτο σε τέσσερις τελικούς ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κακή διαιτησία. 32-12 τα συνολικά φάουλ(!), κάποια ανύπαρκτα σφυρίγματα (4ο φάουλ Πέκοβιτς, μπρος πίσω Σάρας κ.ά.) και πα' όλα αυτά οι μάγκες της υπερομάδας μας ανέτρεψαν το 11-0 και 27-9 στο 31-38 του ημιχρόνου!!
 Τα ίδια στο ΟΑΚΑ στον 1ο τελικό που ρίξαμε 20άρα και στον 2ο που δεν παίξαμε και καλά. Και αυτοί ακόμη κλαίνε για την διαιτησία (την μόνη κακή γι' αυτούς) στο τρίτο ματς, επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν πώς το +14 έγινε -9!!!

 * Οέ οέ οέ οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ!!!

 *  Τα στοιχεία του αγώνα για την ιστορία:

 Τα δεκάλεπτα: 19-12, 32-38, 54-63, 69-76.

 ΟΣΦΠ (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 2, Πεν 7 (1), Τσίλντρες 10, Βούισιτς, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 15, Μπέβερλι 1, Κλέιζα 11 (2), Μαυροκεφαλίδης 4, Τεόντοσιτς 10, Σχορτσιανίτης 9.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι, Τέπιτς 3 (1), Σπανούλης 17 (3), Περπέρογλου, Μπατίστ 20, Φώτσης 2, Γιασικεβίτσιους 6, Νίκολας 13 (2), Τσαρτσαρής 8 (2), Διαμαντίδης 2, Πέκοβιτς 7, Καλάθης.

 * Σεβασμός και Υπόκλιση στο μεγαλείο του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, Παναθηναϊκό, τη μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός!!!

8 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα κ καλη εβδομαδα φιλε
απιστευτη βραδια κ με τρομερα εχθρικη διαιτησια!νιωθω πολυ υοπερηφανος που ειμαι Παναθηναικος..απο ολες τις πλευρες κ αν το πιασεις..πχ οι καφριλες τους...θα τα εκανε αυτα ποτε ενας οπαδος μας?ποτε..
πταισματα ειναι αυτα που εχουν γινει στο οακα μπορστα σε οσα ζησαμε χθες

KANTHAR0S είπε...

Καλημέρα Mike!

Εσύ μπορεί να χαίρεσαι για την ομάδα σου, αλλά προσωπικά θλίβομαι. Έκατσα να δω ένα ματς και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή. Τραγικές καταστάσεις που δεν ξέρω αν πάνε το άθλημα πίσω, αλλά σίγουρα δεν το πάνε μπροστά.

tzonakos είπε...

Tρέλα, ηδονή, μεγαλείο, χαρά !
Οσο και αν οι κάφροι μας στέρησαν τη χαρά να δούμε μπάσκετ, οι πράσινοι ήρωες δεν χαμπάριασαν με τίποτα και το πήραν εκει μεσα !
ΟΕ ΟΕΕΕΕΕ ! ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕΕΕΕ !
Τι άλλο να πούμε, τι να πούμε για το μεγαλείο αυτης της ομάδας απο μάγκες παίχτουρες !
Και του χρόνου να πούμε ; Χαχαχαχα, ναι και του χρόνου και κάθε χρόνο.
Κι ελπίζω να πέσει τρελή τιμωρία στους κόκκινους ή ακομα και να τα παρατήσουν οι Αγγελόπουλοι, που βέβαια ειναι ηθικοί αυτουργοί των όσων έγιναν εκει.
Καλά, δεν ξέρανε τι ομάδας κόσμο αναλάμβαναν ;
ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕΕΕΕΕΕ

Mike είπε...

Laplace φυσικα και ειμαστε υπερηφανοι για τον μεγαλυτερο ελληνικο Συλλογο. Οι παιχταραδες και ο προπονηταρας μας πηραν το πιο μαγκικο πρωταθλημα (μετα το '99) αν και καποια στιγμη θα πρεπει να ΜΗΝ διεξαγονται παιχνιδια κατω απο συνθηκες ζουγκλας πριν να ειναι αργα...

Καμια σχεση ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, ΔΕΝ το συζηταω αυτο και τρελενομαι που καποιοι προσπαθουν να εξομοιωσουν καταστασεις, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο..

Καλη εβδομαδα φιλε.

Mike είπε...

Γεια σου Kanthare, φυσικα και χαιρομαι για την τεραστια Παναθηναϊκη μαγκια, αλλα επισης φυσικα, θλιβομαι κι εγω για το μπασκετ..
Ομως φιλε μου για τα χθεσινα ευθυνονται αυτα τα ζωα, οι καφροι του βρωμολιμανιου και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Υπαρχουν και μερικοι ηλιθιοι "δικοι μου", οπως και μερικοι ηλιθιοι "δικοι σου", οπως τα ιδια και σε Ηρακλη, Πανιωνιο κλπ..

Ομως αυτοι ΔΕΝ ειναι ανθρωποι. Ειναι κανονικοι μισθοφοροι που δεν δεχονται την ηττα και εχουν μαθει στο "νικαω με καθε τροπο". Ειναι επικινδυνοι και πρεπει καποια στιγμη να απομακρυνθουν απ' τα γηπεδα.

Mike είπε...

Tzonako απιστευτη βραδια, μαγκες και ηρωες οι παιχταραδες μας, μαγκας ο Ζοτς που τους πηρε και εφυγε, ομως οπως προειπα πρεπει καποτε αυτες οι ζουγκλες να ΚΛΕΙΣΟΥΝ. Δεν γινεται να κινδινευουν καθε φορα παιχτες και προπονητες απο δολοφονους..

Και του χρονου και παντα φιλε μου. Ο Παναθηναϊκος ειναι ο Αυτοκρατορας του ελληνικου μπασκετ.

KANTHAR0S είπε...

Το να απομακρυνθούν είναι προσωρινή λύση. Το ζήτημα είναι οι νέες γενιές να γαλουγηθούν με άλλα ιδανικά και αξίες.

Συγχαρητήρια για την κούπα. Το παρέλειψα στο προηγούμενο ποστ.

Καλό βράδυ!

Mike είπε...

Ευχαριστουμε για την παραδοχη ανωτεροτητας και για τα ευσημα. Η Παναθηναϊκη υπεροχη ηταν ΚΑΙ φετος αναμφισβητητη. Αλλο το οτι με αυτα τα θλιβερα γεγονοτα το μπασκετ περναει σε δευτερη μοιρα..

Σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικαιο. Τα νεα παιδια ΔΕΝ πρεπει να μεγαλωνουν αθλητικα με μισος λες και ετοιμαζονται να γινουν μελη ενος στρατοπεδου...
Καποια πραγματα εχουν ξεφυγει της λογικης. Τα δραστικα μετρα ειναι νομιζω πιο αμεσα απο ποτε...

Δημοσιογραφοι (ο θεος να τους κανει), παραγοντες και Πολιτεια ειναι εξισου υπευθυνοι και πρεπει να δρασουν απο κοινου. Και επιτελους ας παρθουν αυστηροτερα μετρα. Δεν γινεται ενα γηπεδο να μετατρεπεται σε πεδιο μαχης και να ΜΗΝ σταματαει αυτο εν τη γενεσει του...

Αλλα μην ξεχνας οτι ενα γηπεδο αποτελει και μια μικρογραφια της κοινωνιας. Οποτε εκει θα πρεπει να αναρωτηθουμε και για αλλα πραγματα... Αλλα να μην παμε μακρυα. Ενα ενα βημα...

Καλο σου βραδυ.