29/5/10

Παναθηναϊκός - ΝΟΒ 7-10, για την 5η θέση που οδηγεί στο Len Trophy θα παλέψει πλέον το Τριφύλλι


 Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός, στο χειρότερο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του ηττήθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ από την Βουλιαγμένη με 7-10 και πλέον θα παλέψει με τον ηττημένο του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Παλαιό Φάληρο (η σειρά είναι στο 1-1 αλλά λογικά ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει την τετράδα μαζί με ΟΣΦΠ, Πανιώνιο, ΝΟΒ) για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και το Len Trophy.

 Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Τσόκα 1-0 και απάντησε γρήγορα στην ισοφάριση των φιλοξενουμένων για το 2-1, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του, ήταν πολύ κακός αμυντικά -ασυνήθιστο αυτό για εντός έδρας ματς τη φετινή σεζόν- και ο ΝΟΒ πέρασε μπροστά 2-4.
 Στη συνέχεια οι πράσινοι ισοφάρισαν αρχικά 4-4, για να γίνει το 4-6 και να ισοφαρίσουν εκ νέου σε 6-6 με δύο συνεχόμενα γκολ από τον Βουλγαράκη και μάλιστα το δεύτερο να είναι πολύ όμορφο.
 Όμως προς το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ο ΝΟΒ πέρασε μπροστά με 6-7 και στο τέταρτο οκτάλεπτο ήρθε η κατάρρευση. Ακόμη δύο γκολ για τη Βουλιαγμένη, δύο δοκάρια για τον Παναθηναϊκό, που έφτασε τα τέσσερα συνολικά και εντονότατες διαμαρτυρίες του Ντράγκαν Άντριτς, ο οποίος ασυγκράτητος επιτέθηκε στους διαιτητές για να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί. Τα νεύρα του προπονητή του Παναθηναϊκού έκαναν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού η ένταση μεταδόθηκε και στους πολίστες, αν και πλέον είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Το 6-10 έγινε εύκολα, για να μειώσει ο Στελλάτος στο τέλος για το 7-10, που στέλνει την Βουλιαγμένη αντίπαλο του ΟΣΦΠ για μια θέση στον τελικό και τον Παναθηναϊκό αντίπαλο του Π. Φαλήρου -λογικά- για μια θέση στο Len Trophy της ερχόμενης περιόδου.

 Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-2, 2-1, 1-3.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Τσόκας 1, Στελλάτος 2, Βουλγαράκης 4.

 ΝΟΒ: Αναστασιάδης 1, Βλαχόπουλος 1, Χατζηγούλας 2, Μπλάνης 5, Γούνας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: