27/5/10

Αυτόχειρας στον "Λαιμό" ο Παναθηναϊκός και απίστευτη ήττα με 7-6 από τη Βουλιαγμένη που έκανε το 1-0 στα πλέι οφ


 Νωρίτερα το απόγευμα έγινε το απίστευτο στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο Παναθηναϊκός μπορεί τη φετινή σεζόν να αντιμετωπίζει χίλια δυο προβλήματα, να έχει απλήρωτους παίχτες, κόντρα διαιτησία, ατυχίες κ.ά., που έχουμε επισημάνει καθ' όλη τη σεζόν, αλλά αυτή τη φορά φταίει ο ίδιος και κανένας άλλος.
 Στο πρώτο ματς λοιπόν των πλέι οφ για την είσοδο στην τετράδα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά στη Βουλιαγμένη και παίζοντας εκπληκτική άμυνα -όμοια με αυτή του κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο- προηγήθηκε με 0-4 στο ημίχρονο!
 Αρκετά εύκολα κράτησε τη διαφορά των τεσσάρων γκολ, 1-5 και 2-6 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά κάπου εκεί, προς το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (έλειξε 3-6) "εξαφανίστηκε" από την πισίνα. Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν θεατές στο ματς και η Βουλιαγμένη έφτασε στην απίστευτη ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 6-6 και παίρνοντας τη νίκη 25'' πριν τη λήξη σε μία φάση που η άμυνα του Παναθηναϊκού πραγματικά κοιμήθηκε περιμένοντας τον διαιτητή να σφυρίξει μετά το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, το οποίο εκτέλεσαν γρήγορα και σκόραραν με τον Παπαδημητρακόπουλο (δεν έπαιζε ο Ρέππας) να είναι εκτός θέσης!
 Παρ' όλα αυτά στην τελευταία τους επίθεση οι πράσινοι είχαν δοκάρι και έτσι έμεινε το 7-6, για να κάνει η Βουλιαγμένη το 1-0 στη σειρά που κρίνεται στις 2 νίκες. Επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό να καλείται φυσικά να ισοφαρίσει και να επιστρέψει στο Λαιμό την ερχόμενη Τετάρτη για να διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Άλλωστε στην κανονική περίοδο είχε κάνει το "2". Σε περίπτωση αποκλεισμού πάντως, το Τριφύλλι θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, με πλεονέκτημα έδρας αυτή τη φορά.

 Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 3-2, 4-0. 

 Οι σκόρερ των ομάδων:

 Βουλιαγμένη: Μπλάνης 2, Καρούντζος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1.

 Παναθηναϊκός: Φλώρος 2, Φαναριώτογλου 1, Βουλγαράκης 1, Καφετζόπουλος 1, Τσόκας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: