14/3/10

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-1, πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο το Τριφύλλι!


 Την πρώτη του και ίσως την πιο σημαντική νίκη, στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα... Μποροβήλου σημείωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός και το Πρωτάθλημα μοιάζει να βάφεται πράσινο τη φετινή σεζόν, πιο έντονα από ποτέ!
 Με χρυσό σκόρερ τον πολύ μαχητικό και απόψε Λουκά Βύντρα στο 72', οι πράσινοι πέρασαν απ' την Τρίπολη, αύξησαν τη διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ -ο οποίος αυτή την ώρα ενδέχεται να γκελάρει στο "Βικελίδης" με τον Άρη (1-0 στο ημίχρονο)- στους 5 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχονται τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τους τρίτους και καταϊδρωμένους στο +10 και θα κάνουν το γύρο του θριάμβου για τον τίτλο μπροστά σε 65.000 και πλέον οπαδούς!

 Σήμερα, μετά το μεσοβδόμαδο κάζο από τη Σταντάρ Λιέγης, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στην Τρίπολη κομπλέ, με τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη να επιστρέφουν και τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη να ξεκινούν στην αρχική 11άδα. Ο αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, αλλά από την αρχή του ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που επέβαλαν το ρυθμό τους και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Παρά την υπεροχή τους όμως, δεν έφτασαν στο γκολ με το ημίχρονο να λίγει 0-0. Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου, ο Σπυρόπουλος τραυματίστηκε, με τον Μαρίνο να περνάει στη θέση του, τον Καντέ να πηγαίνει αριστερό μπακ, τον Μαρίνο δεξί και τον Βύντρα στόπερ δίπλα στον Σαριέγκι.
 Στην επανάληψη ο Νιόπλιας ρίσκαρε βγάζοντας το αριστερό μπακ (Καντέ) και περνώντας τον Νίνη. Ότι έπρεπε δηλαδή να κάνει στο ματς με τη Σταντάρ και τον Δάρλα... Ααχχχ...
 Ο Βύντρα πέρασε αριστερό μπακ (μπαλαντέρ ο Λουκάς!) και στο κέντρο της άμυνας γύρισε ο Κατσουράνης. Μία κίνηση που προσωπικά μου άρεσε πολύ και έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι με δεδομένα τα προβλήματα που έχουμε στο κέντρο της άμυνας θα ήθελα να δω εκεί τον "Κατσούρ", που στο κέντρο δεν τρέχει, ενώ έχει και την εμπειρία...
 Ο Νίνης έδωσε μεγάλη πνοή επιθετικά στον Παναθηναϊκό και μαζί με τους Λέτο και Βύντρα ήταν οι τρεις διακριθέντες του σημερινού αγώνα!
 Μάλιστα οι τρεις τους ήταν, που στο 72' συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον Λουκά να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ και να δίνει τη νίκη στο Τριφύλλι!

 Οι συνθέσεις των ομάδων:
  
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Καρντόσο, Λαδάκης, Καρέρα (64' Ρόκα, 83' Ρίος), Τσέζαρεκ, Βίλτσεζ, Έντερ.

 Παναθηναϊκός
(Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ (64' Νίνης), Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (89' Μπιέρσμιρ), Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (43' Μαρίνος).

 * Λουκάς Βύντρα οε οε οε!!!!!!!!

 * Νάτοι νάτοι οι Πρωταθλητές!!!!!!!

 * Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ!!!!

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Ετσι. Αυτή είναι ηδονή!
Μετά το 2-0 του Αρη οδεύουμε χεχεχεχε

Katse Kala είπε...

Αγαπητό michalisastras, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

Mike είπε...

bear καλησπερα, λεμε πολλες φορες, οτι εαν κερδιζουμε εμεις δεν μας ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι. Βεβαια σημερα εχασε ο ΠΑΟΚ και ουσιαστικα με αυτη την ηττα πηραμε τον τιτλο!

tzonakos είπε...

Αν και μαθηματικά δεν εχει τελειώσει οριστικά, θα πω πάλι :
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Mike είπε...

Ετσι Tzonako, πανηγυριζουμε. Και μην ανησυχεις για το "μαθηματικο" της υποθεσης!

KitsosMitsos είπε...

Όχι άλλα δώρα ;-)

Mike είπε...

KitsoMitso, δεν εχει αλλα δωρα... τελειωσαν οι εκπτωσεις!!!