20/3/10

Παναθηναϊκός - Ηλυσιακός 110-81


 Με τον Κώστα Τσαρτσαρή να επιστρέφει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του σημειώνοντας 19 πόντους και τον Ομπράντοβιτς να έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης για αρκετή ώρα παιχτών που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική της Α1, επικράτησε εύκολα του Ηλυσιακού στο ΟΑΚΑ με 110-81.
 Και ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Στέργιος Κουφός, χρησιμοποίησε παίχτες με λίγο χρόνο συμμετοχής σε ένα παιχνίδι, από το οποίο θα μπορούσαν να μαζέψουν εμπειρίες.

 Με μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα, ο Ηλυσιακός έμενε κοντά στο σκορ σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από τα μέσα κιόλας του β' δεκαλέπτου να χρησιμοποιήσει τους Βεργίνη, Μπόγρη και Καλάθη (ο Τέπιτς είχε ήδη ξεκινήσει στη βασική πεντάδα).
 Μάλιστα στο σημείο εκείνο την πεντάδα του Παναθηναϊκού συμπλήρωναν οι Τέπιτς, Περπέρογλου!
 Και τα πήγαν αρκετά καλά, αφού αφενός κράτησαν ψηλά τη διαφορά, αφετέρου ο Ομπράντοβιτς τους άφησε στο παρκέ για πολλή ώρα, ενώ έκανε αλλαγές συχνά μοιράζοντας έτσι το χρόνο συμμετοχής σε όλους.
 Με απόλυτη σοβαρότητα οι πρωταθλητές έφτασαν σε μία ακόμη εύκολη επικράτηση και παράλληλα στην 20η τους νίκη σε 21 αγωνιστικές! Ακόμη 5 έμειναν για το τέλος της κανονικής περιόδου, για να δούμε τελικά αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο ρεκόρ 25 - 1!


 Tα δεκάλεπτα: 32-22, 55-40, 85-63, 110-81.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Βεργίνης 7, Τέπιτς 12 (2), Μπόγρης 6, Περπέρογλου 10 (1), Μπατίστ 6, Φώτσης 5 (1), Γιασικεβίτσιους 9 (1), Νίκολας 8 (2), Τσαρτσαρής 19 (2), Διαμαντίδης 4, Πέκοβιτς 13, Καλάθης 11 (1).

 Ηλυσιακός (Στέργιος Κουφός): Κάρτερ 7, Καπινιάρης 5, Κάμιγκς 17 (5), Παπανικολάου 7 (1), Κουκουλάς 2, Χατζής 9 (1), Αθανασούλας 9 (1), Σιούτης, Βιδάλης 1, Χάντερ 14, Ιωάννου 8, Κασελάκης 2.
 
 * Επόμενο ματς το ερχόμενο Σάββατο στα Τρίκαλα.

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα Mike
Φιλιά πολλά

Σχόλιο δεν κάνω
Είμαι και γάβρος...καταλαβαίνεις!
Χα χα χα χα

Πάω να εξομολογηθώ τώρα!

Mike είπε...

D.Angel νασαι καλα, καλα να περνας.

Να πας να εξομολογηθεις, αφου εισαι απ' την ενδοξη Κρητη και εισαι γαυρος!