14/2/10

Παναθηναϊκός - Καβάλα 0-2, με τους εφιάλτες του παρελθόντος να ζωντανεύουν...




 Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις ο... ιδανικός αυτόχειρας Παναθηναϊκός γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ από την Καβάλα με 0-2 και η διαφορά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό μειώθηκε στους 3 βαθμούς, ενώ βρίσκεται και στο +5 από τον τρίτο ΠΑΟΚ πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή.

 Ο Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, μπορεί να είχε δύο απώλειες βαθμών από Άρη, ΑΕΚ αλλά λέγαμε ότι "εάν συνεχίσει έτσι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα". Σωστά! Μόνο που απόψε δεν "συνέχισε έτσι". Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μία κάκιστη εμφάνιση, που με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου άσκησαν μια σχετική πίεση και είχαν 1-2 φάσεις για γκολ, στη συνέχεια, έπεσαν αδικαιολόγητα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκαν απ' τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ούτε μία υποψία φάσης είχαν οι γηπεδούχοι σε ολόκληρο ημίχρονο!

 Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα στήθηκε ωραία στο ΟΑΚΑ, έκανε το παιχνίδι της και όσο έβλεπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν απειλούσε, ξεθάρρεψε, προχώρησε σε σωστές αλλαγές και χτύπησε το Τριφύλλι στις αντεπιθέσεις. Δύο γκολ από τον Σμολάρεκ(!), συμμετοχή και στα δύο από τον Ρινκόν (η τρίτη αλλαγή των φιλοξενουμένων που έκανε άνω κάτω την άμυνα των πρασίνων) και 0-2 για την Καβάλα που πήρε μία πολύ δίκαιη νίκη απέναντι στον φιλόδοξο πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Tζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο (46' Νίνης), Σαλπιγγίδης, Σιμάο (69' Κλέιτον), Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (79' Πετρόπουλος).

Καβάλα (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Μουρ, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα (63' Ρινκόν), Ντικρόκ, Κβοζντένοβιτς (27' Σμολάρεκ), Οικονόμου, Λάκης (56' Πετκάκης), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι.

* Η ήττα αυτή πάντως θα πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο αφού ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, με τη Ρόμα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα και τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ τη συνέχεια των πρασίνων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

4 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι το μουντιάλ αργεί ακόμα.
και αν βιάζονται τόσο... ας πάνε από τώρα... από τι μαθαίνω έχει καλό Κάιρο στην στην Ν. Αφρική.

Mike είπε...

Οι Ελληνες σκεφτονται το Mundial, ο Σισε σκεφτεται την παρτη του και το Mundial, ο Νιοπλιας κανει μαλακιες στο κοουτσαρισμα, ο Βγενοπουλος με τις δηλωσεις του κανει ανω κατω την ομαδα και τον κοσμο, ο "Καρα" με το Λετο τσακωνονται και ο Παναθηναϊκος παει για μια ακομη φορα να χυσει την καρδαρα με το γαλα και να χαρισει το πρωταθλημα στους τελειωμενους...

tzonakos είπε...

Kακή μέρα, πράγματι οι εφιάλτες του παρελθόντος ζωντάνεψαν ...
Κι αν χαθεί αυτο το πρωτάθλημα ... θα το χουμε χάσει μοναχοί μας, κρίμα.

Mike είπε...

Εντελως μονοι μας tzonako... Κατι που φυσικα δεν πρεπει να συμβει με τιποτα. Ας αναλαβουν ΟΛΟΙ τις ευθυνες τους και να πανε να φερουν το πρωταθλημα γιατι δεν παει αλλο!