17/12/09

Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει!



 Στο μεγάλο παιχνίδι για την πρωτιά του 4ου ομίλου στην Ευρωλίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας εύκολα τον Παναθηναϊκό με 76-67. Μεγάλο παιχνίδι απ' τους Ισπανούς, αλλά σε πολύ κακό βράδυ βρέθηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης που εξακολουθούν να διανύουν περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Πολύ άστοχοι επιθετικά οι γηπεδούχοι αλλά και καθόλου καλοί αμυντικά, με πολλά λάθη υπέκυψαν στην Ισπανική ομάδα απ' την οποία γνώρισαν δεύτερη ήττα μετά απ' το πρώτο ματς της Μαδρίτης. Μακάρι να πάρουμε τη ρεβάνς στο final four...
Δύο θετικά σημεία πάντως παρά την ήττα είχε η βραδιά. Το ένα είναι ότι παρόλου που τίποτα δεν πήγαινε καλά για τον Παναθηναϊκό, οι παίχτες του Ομπράντοβιτς δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, πίστεψαν στις δυνατότητές του και κυνήγησαν μέχρι τέλους το ματς και την μεγάλη ανατροπή -που δεν ήρθε ποτέ-. Χαρακτηριστικό μάλιστα ένα εντυπωσιακό 12-0 προς το τέλος του αγώνα όπου μπήκαν και τρία τρίποντα. Αργά βέβαια..
 Το άλλο είναι φυσικά η στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ήταν και δεν είναι αχάριστος. Απεναντίας, τραγουδώντας επί 40 λεπτά και με διαφαινόμενη ήττα -που παραλίγο να είναι και συντριβή- έδειξε τη στήριξή του απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, κατόχου της Ευρωλίγκα και μιας ομάδας που μας έχει χαρίσει τόσα πολλά την τελευταία δεκαετία!

 Η ομάδα κάνει κοιλιά, το έχουμε ξαναπεί αυτό, ευτυχώς την κάνει τώρα. Ευελπιστούμε και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Τα δεκάλεπτα: 8-22, 27-39, 45-63, 67-76.
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 6, Περπέρογλου 8, Μπατίστ 10, Φώτσης 9, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής , Πέκοβιτς 10, Καλάθης 10, Σερμαντίνι , Βεργίνης , Γιασικεβίτσιους.

Ρεάλ Μαδρίτης (Μεσίνα): Πριχιόνι 11 (4/4, 2/3, 1/2), Χάνσεν , Λαβρίνοβιτς 8, Ρέγιες 4, Βαν Ντεν Σπίγκελ 2, Καουκένας 12 (4 λάθη) , Βελίτσκοβιτς 11, Γκαρμπαχόσα 13 (2/2, 4/6, 1/2), Βιδάλ , Ντάσιτς , Μπούλοκ 15, Ντε Μιγκέλ.

1 σχόλιο:

Laplace είπε...

καλημερα αδελφε
μας γαμησε η διαιτησια..αλλα οταν ειμαστε πληρεις δεν θα μασαμε ουτε κ απο αυτην..