19/12/09

Με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, 4-0 τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ!



 Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε όμορφο θέαμα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, σημείωσε 4, είχε τον Σισέ σε μεγάλη μέρα, είχε καλή αμυντική λειτουργία, έβγαλε πάθος και συνολικά, στην καλύτερη του εμφάνιση απ' την αρχή της σεζόν συνέτριψε τον ΠΑΣ με 4-0 και έκλεισε εντυπωσιακά τη χρονιά, ενώ προσδοκά και σε πιθανό στραβοπάτημα του ΟΣΦΠ αύριο στο "Βικελίδης" για να μείνει και στην πρώτη  θέση όπου έχει περάσει προσωρινά.
 Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 6 στα τελευταία 4 παιχνίδια και τα 11 συνολικά στην Superleague! Τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, που ξέσπασε αφού αναζητούσε ένα γκολ για να τον ανεβάσει.
 Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρά το γεγονός ότι σκόραρε και τα 4 τέρματα στο β' ημίχρονο. Μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή όπου οι πράσινοι έπαιξαν με πάθος, αυτό είδαμε και απόψε στο ΟΑΚΑ. Πολύ τρέξιμο, πίεση από νωρίς και πολύ πάθος για τη νίκη ακόμη και μετά το 3-0 ή το 4-0.

 Τρίτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο, 0-1 τον Ηρακλή, 3-0 τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και 4-0 τα Γιάννενα. Για νέο αγωνιστικό πρόσωπο δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε λόγο ακόμη, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία των παιχτών του Παναθηναϊκού. Τα χαμόγελα άλλωστε ειδικά στο τέλος του αγώνα είναι ενδεικτικά μιας καλής ατμόσφαιρας που φαίνεται ότι επικρατεί στην ομάδα. Μακάρι να μην τους ματιάσουμε...


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδης (46' Νίνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο (79’ Ζιλμπέρτο), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο (57' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

ΠΑΣ Γιάννενα: Ελευθερόπουλος, Ντάτσιος, Κούσας, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Ανδράλας (63' Κοντογουλίδης), Μπουχάν (46' Μενδρινός), Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Βάντερσον, Γεωργιάδης (72' Ντιμπαλά).

 * Κάτι λιγότερο από 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν απόψε στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

* Τελευταία φορά είδαμε αυτό το χάλι στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου αφού στο ματς με τον Εργοτέλη για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου την Τετάρτη 6/1/'10 θα δούμε το καινούριο χορτάρι που θα θυμίζει ξανά γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: