5/11/09

PANATHA ΜΟΝΟ ΕΣΥ!



Ο Παναθηναϊκός, ο μοναδικός πρέσβης της Ελλάδας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, αφού πέρασε από την Αυστρία και την «UPC ΑΡΕΝΑ» με 0-1. Μετά το διπλό στο Βουκουρέστι απέναντι στη Ντιναμό, οι πράσινοι πέτυχαν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στον 6ο όμιλο του Europa League.
Το νικηφόρο τέρμα σημείωσε ο... συνήθης ύποπτος, Κώστας Κατσουράνης. Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό και... τιμωρία στους Αυστριακούς για τα χθεσινά αίσχη σχετικά με την προπόνηση των πρασίνων, που οι υπεύθυνοι της Στουρμ δεν επέτρεψαν να γίνει για να μην... τσαλαπατηθεί ο αγωνιστικός χώρος.
Μεγάλη και απολύτως δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που δεν απειλήθηκε καθόλου, από μία ομάδα που έπαιζε στην έδρα της και καιγόταν για βαθμούς!

Ο Τεν Κάτε τελικά παρέταξε ένα ενισχυμένο κέντρο με Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη, ενώ ξεκίνησε και ο "Κάρα" παρά το γεγονός ότι τελευταία ήταν εμφανώς κουρασμένος. Στο 40΄ μάλιστα, ο Καραγκούνης τραυματίστηκε (θλάση ελαφριάς μορφής, λιγότερο από βδομάδα εκτός) και έδωσε τη θέση του στο Νίνη.
Στο 68΄ πέρασε και ο Λέτο στη θέση του Σάλπι και μετά από συνεργασία του Σπυρόπουλου με τον Αργεντινό, στο 70΄, ο Λέτο σέντραρε και ο Κατσουράνης με πλασέ έκανε το 0-1.

Ένα υπερπολύτιμο 0-1 που σφράγισε την πρόκριση για το τριφύλλι, ενώ συνδυάστηκε και με όμορφο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Στουρμ Γκρατς (Φράνκο Φόντα): Γκρατσάι, Σονλάιτνερ, Βέμπερ, Χέλτσα, Μουράτοβιτς, Γιάντσε, Έρενραϊχ (80' Μπούκβα), Καντελάκι, Σίλντενφελντ, Μπάιχλερ (60' Λάβριτς), Φόντα (83' Πρετενχάλτερ).
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκάμπριελ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (41' Νίνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (67' Λέτο), Σισέ (92' Ρουκάβινα).


Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου:
Γαλατάσαραϊ 10 11-3
Παναθηναϊκός 9 4-3
Ντινάμο Β. 3 2-8
Στουρμ Γκρατς 1 1-4

Η επόμενη αγωνιστική (03/12)
Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός (22:05)
Ντινάμο Β.-Στουρμ Γκρατς (22:05)
* Όπως είχε ξεκαθαρίσει από χθες και έγινε πράξη σήμερα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για το... μπάχαλο που έγινε με την προπόνηση ενώ οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν πήγαν στο καθιερωμένο γεύμα με τους ιθύνοντες της Στούρμ Γκρατς σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

* Μες στην Τουρκία, την επόμενη αγωνιστική θα παιχτεί και η πρωτιά του ομίλου (εύκολα σήμερα η Γαλατά 0-3 τη Ντιναμό).
* Πριν τη Γαλατά πάντως (03/12) προέχει το πρωτάθλημα. Ξεκίνημα στη Λειβαδιά την Κυριακή με 3000 κόσμο για το διπλό και τη διατήρηση της κορυφής.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

xalaraaaaaaaa
pername....
mia xara ta phgame..wraios o leto

Mike είπε...

Μια χαρα οπως λες Laplace. Χαλαρα σε ακομη ενα εκτος εδρας!
Ο Λετο ηταν κουρασμενος, του δινει ανασες ο Ολλανδος. Ξερει τι κανει..
Και απο το συμβαν με τους κωλοδημοσιογραφους φιλε, ο Τεν Κατε κερδισε πολυ κοσμο που του ειχε εναντιωθει!
Παμε γερα!