6/11/09

Περίπατος και στην Κυψέλη για τους κορίτσαρους!




Μία ακόμη μεγάλη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην Α1 του βόλεϊ. Οι πράσινες, του Τάκη Φλώρου πέρασαν και από την Κυψέλη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, επικρατώντας του γηπεδούχου Πανελληνίου με 3-0 σετ.
Με μεγάλο πάθος και αποφασισμένες να μην χάσουν ούτε ένα σετ, πουθενά, προκειμένου να μείνουν κοντά στην κορυφή, οι πράσινες ουσιαστικά κινδίνεψαν μόνο στο τρίτο σετ, όπου χρειάστηκε μια αντροπή για να καταφέρουν τελικά να φτάσουν στο καθαρό τρίποντο.
Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός -μετά την παρωδία της πρεμιέρας- έφτασε στις 3 συνεχόμενες νίκες, πέρασε από δύο δύσκολες έδρες (Ζηρίνειο, Κυψέλη) και διατήρησε το απόλυτο σε τρίποντα και σετ, δείχνοντας ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα σετ: 16-25, 20-25, 23-25.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού: Τομάσεβιτς 2, Κουτουξίδου 3, Τζανακάκη 10, Χατζηνικολάου 5, Ντουμιτρέσκου 13, Παπαγεωργίου 4, Μολνάρ 17, Μυλωνά (75%), Σαπαρέφσκα, Χατζηνίκου. 
   
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φλώρος, δήλωσε μετά το ματς:
 "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά, πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι θα στοχεύουμε εκτός από τη νίκη, να είμαστε και καλύτερη ομάδα.
Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το μυαλό μας είναι πλέον στην Τετάρτη με το Ανατόλια". 


* Η ακραία του Παναθηναϊκού, Έλενα Χριστοδούλου τέθηκε απόψε αντιμέτωπη με την αδελφή της, Στέλλα, που αγωνίζεται στον Πανελλήνιο ως πασαδόρος.

* 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην "πρασινοκρατούμενη" Κυψέλη.

2 σχόλια:

El Loco είπε...

τα κοριτσια ειναι φινα...

Mike είπε...

Ειναι τα ατιμα, ειναι.
Φαινεται οτι εχουν πεισμωσει με το ΤΣΟ&ΛΟ και την παρωδια στο Ρεντη.
Καλημερα φιλε.