25/11/09

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη και ήττα στα σημεία του Παναθηναϊκού απ' τον Πανιώνιο με 12-11



Μεγάλο παιχνίδι παρακολουθήσαμε (Novasports 1) στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών. Βέβαια μπορεί να μας άφησε μια πίκρα το τελικό 12-11 και η ήττα της ομάδας μας, αλλά απ' την άλλη σε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κοιτάζοντας στα μάτια τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του φετινού τίτλου.
Το ματς άρχισε με τρελό επιθετικό ρυθμό εκατέρωθεν με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει με το εντυπωσιακό 5-4! Οι άμυνες βελτιώθηκαν αισθητά στη συνέχεια, οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, 2-2 τα γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, 2-3 για τους πράσινους το τρίτο, ενώ το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη!
Πάντως ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές επιθέσεις κάνοντας επιθετικά φάουλ, ενώ σε ένα ακόμη derby μετά από αυτό με τον ΟΣΦΠ δέχτηκε πολλές περισσότερες αποβολές, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να επιτεθεί πολλές φορές με παίχτη παραπάνω.
Αυτά τα χαρακτηριστικά επαιξαν καθοριστικό λόγο για την εξέλιξη του αγώνα και φυσικά το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους με ένα πέρασμα στην πλάτη της άμυνας στο τέλος.
Μεγάλο παιχνίδι από τον Γιώργο Τσόκα που σημείωσε 5(!) γκολ, ενώ τρομερές αποκρούσεις σημείωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, Γιώργος Ρέππας.

Πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά που σε κάθε παιχνίδι δίνουν και την ψυχή τους στα κολυμβητήρια και νομίζω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τη συμπαράστασή μας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 7-6, 9-9, 12-11.
 
Οι σκόρερ του αγώνα:
  
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόγκωνας 3, Θωμάκος 2, Μιράλης 2, Τζαμαντάκης 2, Μάζης 1, Κατσαούνης 1, Μουρίκης 1.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τσόκας 5, Βουλγαράκης 2, Βράνιες 2, Δερμιτζάκης 1, Καφετζόπουλος 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: