27/10/09

Ένα καταπράσινο, γεμάτο επιτυχίες τριήμερο!



Το αγωνιστικό τριήμερο, Σάββατο-Δευτέρα, 24-26/10, βάφτηκε καταπράσινο. Ο Παναθηναϊκός μας όπου και αν αγωνίστηκε, σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε έδρα, βγήκε νικητής!

Ας θυμηθούμε στα γρήγορα:


Η αρχή έγινε το Σάββατο το πρωί, όπου για το Len Trophy του πόλο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 12-9 και λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, αναδείχθηκε ισόπαλος, 9-9 με τη Ματάρο και σφράγισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Το απόγευμα του Σαββάτου το γυναικείο τμήμα στο μπάσκετ επικράτησε του Πανιωνίου στη Λεωφόρο με 67-59.
Για να περάσουμε στο βόλεϊ, όπου οι άντρες πέρασαν σαν σίφουνες από το Νέο Ηράκλειο, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-0 σετ σε 75 λεπτά!
Την Κυριακή το πρωί, το πράσινο πόλο σημείωσε ακόμη μία νίκη, με 12-7 απέναντι στους Ολλανδούς της Σούρμαν, σφραγίζοντας πανηγυρικά την πρόκριση.
Το βράδυ της Κυριακής ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή.



Την ίδια μέρα είχαμε και την πρεμιέρα στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Εκεί ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στην άτυχη Λάρισα, διαλύοντας την Ολύμπια εκτός έδρας με 83-48.
Για να ολοκληρωθεί η τριήμερη πράσινη μαγεία, τη Δευτέρα. Τα κορίτσια του βόλεϊ πέρασαν εύκολα από το Ζηρίνειο, κερδίζοντας τον Ηρακλη Κιφησιάς, μία καλή ομάδα, εύκολα με 3-0 σετ.



Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε. Να πρωταγωνιστεί σε όποιο άθλημα λαμβάνει μέρος. Και με τον κόσμο που δείχνει εμπράκτως την αγάπη του στην ομάδα, ακολουθώντας όλα τα τμήματα παντού, είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται.
Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί παντού!
<<.....Πρωταθλητή σ΄ όλα τα σπορ Παντοτινέ>>!

Δεν υπάρχουν σχόλια: