28/10/09

Εύκολα στους "16", 3-0 τον Εορδαϊκό στην Κοζάνη



Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Εορδαϊκού και νικώντας με 3-0 μέσα στην Κοζάνη, προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος. Με δύο γκολ από τον Ρουκάβινα και ένα πανέμορφο -με απευθείας εκτέλεση φάουλ- από το Νίνη, οι πράσινοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου και μαζί με τους περίπου 1500 οπαδούς τους πανηγύρισαν την πρόκριση.

Μόλις στο 2΄ και από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ρουκάβινα με ωραίο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο ίδιος παίχτης στο 26΄ με τρομερή κεφαλιά πάνω στην κίνηση από ωραία σέντρα του Νίνη έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 σε ένα ματς που δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, διαμόρφωσε ο Νίνης με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 75΄.

Οι συνθέσεις του αγώνα:
Εορδαϊκός: Παρασκευάς, Σερσέμης (54` Οικονόμου), Μαργιορίδης, Καραμπατζάκης, Τζελέπης, Δεληζήσης, Γεροντίδης, Μερεσιώτης (69` Γεραγώτης), Τοπάλης, Μπίκος (63` Κουλίδης), Διαμαντόπουλος.
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης, Καντέ, Βύντρα, Δάρλας, Σιμάο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος (46` Πετρόπουλος), Ρουκάβινα, Λέτο, Σισέ (57` Μαχλελής).

* Στην επανεμφάνισή του με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν καλός και έδειξε έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μία πολύ καλή λύση για την άμυνα, για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: