26/10/09

Με Πανελλήνιο στο κύπελλο, στο δρόμο για ακόμη ένα τίτλο

Με τον Πανελλήνιο θα κοντραριστεί ο Παναθηναϊκός, στη φάση των "8" του κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εάν οι πράσινοι προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν σε διπλό ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Ηρακλή - Πανιωνίου.

Ο Τάσος Στεφάνου, γενικός διευθυνής του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Ο στόχος μας στη διοργάνωση είναι απλά να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετικός στόχος για εμάς. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε. Για τον τίτλο».
O Μάνος Παπαδόπουλος, μάνατζερ του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ο στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι πάντα οι τρεις τίτλοι. Με αυτόν τον στόχο ξεκινάμε. Το κύπελλο είναι ο πρώτος χρονικά τίτλος της αγωνιστικής περιόδου, οπότε αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος. Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι επιτύχαμε πέρυσι».
 
Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση είναι:
Προημιτελικοί
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου
Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος (1)
Ηρακλής-Πανιώνιος (2)
Άρης-Μαρούσι (3)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (4)
Ημιτελικοί (23/12 και 20/1)
Νικητής 4-Νικητής 3
Νικητής 2-Νικητής 1
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 20 Φεβρουαρίου.
 
* Εν τω μεταξύ νέο πρόβλημα με τραυματισμό στον Παναθηναϊκό. Ο νεοαποκτηθείς Γιούριτσα Γκόλεματς γλύστρισε στο παρκέ της Νεάπολης, αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός προπόνησης. 
Αύριο, Τρίτη, θα υποβληθεί σε μαγνητική και από τα αποτελέσματά της ο γιατρός της ομάδας, Θανάσης Κονίδης, θα διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: