27/10/09

Γελάει η Ελλάδα με τους Γελοίους!

Για μία ακόμη φορά -αλήθεια πόσες συνολικά όλα αυτά τα χρόνια;- γελάει όλη η Ελλάδα με τους κόκκινους καρνάβαλους.

Ο ΟΣΦΠ άφησε πολλούς βασικούς του παίχτες στην Αθήνα και ταξίδεψε στις Σέρρες με πολλούς αναπληρωματικούς για να παίξει στο νοκ-άουτ ματς του κυπέλλου κόντρα στον Πανσσεραϊκό. Εδώ, βασίζεται σε 3-4 παίχτες για να τον ξελασπώνουν (Ντουντού, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Νικοπολίδης) και απ΄ αυτούς, ο Ζίκο(ς) μόνο τον Αργεντινός έβαλε. Η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο των Σερρών ήταν αναμενόμενη. Η διαιτησία με 10-90 υπέρ του θρήνου -ως συνήθως- δεν τον βοήθησε καθόλου, έβγαλε το ματς με 10 παίχτες αντί με 8 και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από έναν ανώτερο Πανσσεραϊκό με 3-1... αντί για 5-1. Πάλι καλά δηλαδή που έχασε, γιατί το Σάββατο αντί να χάσει με... 1-5 από τον Εργοτέλη, κατάφερε τελικά να κερδίσει(!) με 2-1.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτή καθ΄ εαυτή η ήττα του θρήνου. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι στο μπουρδελολίμανο ετοιμάζουν λέει έφεση (ναι αυτό το ίδιο που τους έδωσε ένα πρωτάθλημα!) γιατί οι Σέρρες αγωνίστηκαν για... 3 λεπτά με ξένο παίχτη παραπάνω! Συγκεκριμένα, από το 75΄ έως το 78΄ ο Όγιος έβαλε 6 ξένους αντί για 5 που προβλέπει ο κανονισμός για την β΄ Εθνική.

Εμ βέβαια, ο... έκτος παίχτης έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Δεν κοιτάνε που τους γαμάνε στα ίσια, ΜΕΣΑ στο γήπεδο η Καλαμαριά και ο Πανσσεραϊκός, θέλουν να περάσουν πάλι στα χαρτιά. Δεν πάνε να γαμηθούνε λέω γω!
Έχει αηδιάσει όλη η Ελλάδα πια... Ειλικρινά, πώς δεν ντρέπονται ορισμένοι να αυτοαποκαλούνται περήφανοι οπαδοί αυτής της ομάδος; Καμία τσίπα, καμία παραδοχή ανωτερότητας του αντιπάλου.

Αλλά τί μαλακίες λέω... Ποια παραδοχή, ποιο fair play, ποια ευγενής άμμιλα;
 "Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι....".
Αυτοί είναι, αυτοί ήταν μια ζωή.
Άθλιοι, κωλόγαυροι, πούστηδες, απόγονοι.

Πανηγυρίστε αύριο όλες οι "αντικειμενικές" φυλλάδες για τη μεγάλη πρόκριση μέσα στις Σέρρες.
Χα χα χα χα χα χα χα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: