20/9/09

Μόνο νίκη με Άρη!

Σε ένα παιχνίδι που κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον πολύ καλό φέτος Άρη. Οι "πράσινοι" θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στην κορυφή ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τον ΟΣΦΠ που το βράδυ είναι πιθανό να έχει απώλειες αγωνιζόμενος στην Τούμπα.
Πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη όμως, με νίκη απόψε θα αποκατασταθεί και η ηρεμία στις τάξεις των πράσινων, η οποία έχει διαταραχθεί τις τελευταίες μέρες μετά την ήττα από τη Γαλατά και τα όσα ακολούθησαν: Η -ομολογουμένως άδικη- κατακραυγή στον Γκαλίνοβιτς, η γκρίνια και η ένταση, οι δηλώσεις(κυρίως η βαριά μεν, αλήθεια δε, από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ότι <<...κάποιοι ξεφτίλησαν το όνομα του Παναθηναϊκού>>) και όλη η γενικότερη ανακατωσούρα που δεν μας επέτρεψε να γιορτάσουμε μια ιστορική μέρα για το τριφύλλι. Την προχθεσινή ανακοίνωση περί έκδοσης της άδειας για την έναρξη των έργων στο Βοτανικό. Κάτι που αν όλα πάνε καλά και δε βρεθεί κάποιο άλλο εμπόδιο, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί φέτος και του χρόνου στο ΟΑΚΑ και μετά θα μπει στο νέο του "σπίτι".

Νίκη λοιπόν απόψε για το 4χ4, την κορυφή και ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Τον μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα.
Που όμως δεν θα πρέπει κυνηγώντας ένα πρωτάθλημα να απαξιώνεται η Ευρωπαϊκή διάκριση και να διασύρεται στην Ευρώπη το όνομα του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου. Αυτοσκοπός λοιπόν ο εγχώριος τίτλος, παράλληλα όμως σοβαρότητα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα οποία ο Panathinaikos έχει συνδέσει το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: