10/11/12

Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός 78-75, έφτασε πιο κοντά από ποτέ αλλά... υπάρχει και ρεβάνς! Εντυπωσιακό ξεκίνημα το πόλο, κατρακύλα για το γυναικείο βόλεϊ..

 

 Πιο κοντά από ποτέ έφτασε στο να σπάσει το ασύλληπτο αήττητο σερί 3μιση χρόνων του Αθηναϊκού ο Παναθηναϊκός. Παίζοντας πολύ δυνατά η νέα ομάδα της Σαμαντούρα ηττήθηκε οριακά με 78-75 στο Βύρωνα αλλά... υπάρχει κι η ρεβάνς στη Λεωφόρο!

 Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, που διεξήχθη στο κλειστό της Εργάνης και ξεχώρισε για την εμφάνιση της Καλέντζου στην επιστροφή της στον Παναθηναϊκό κόντρα στη πρώην ομάδα της αλλά και της πρώην πράσινης Κοσμά με τη φανέλα της ομάδας του Βύρωνα κόντρα στο Τριφύλλι, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα αντάξιο της δυναμικής και των προσδοκιών των, με τις γηπεδούχες να παίρνουν τελικά το ροζ φύλλο και τις πράσινες να... ζουν κι αναπνέουν για τη ρεβάνς στην κατάμεστη Λεωφόρο μιας και απόψε με αστεία απόφαση δεν είχαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους!

 Δυστυχώς κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το επιθετικό κρεσέντο της Κοσμά στο γ' δεκάλεπτο, όπου ο Αθηναϊκός πήρε διαφορά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και μείωσε ξανά μέχρι και στους 3 πόντους, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή κι έτσι οι γηπεδούχες πήραν τη σημαντική νίκη παρατείνοντας βέβαια το αήττητο.

* Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις νίκες υποδεχόμενος τον Πανιώνιο.

* Ιδανικό ξεκίνημα για το πόλο, με την ομάδα του Κουντουδιού να ισοπεδώνει το ΝΟ Πατρών με 28-3! 

 Τα οκτάλεπτα: 8-0, 7-1, 7-2, 6-0

 Οι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:
 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 2, Γερακούδης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης 5, Δερμιτζάκης 4, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 2, Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος 2, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
 ΝΟ ΠΑτρών (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης, Λιβαθηνός, Τοράκης 2, Φύκουρας 1, Λενβεντάκος, Γουργούνδης, Γούσης, Λουκόπουλος, Χρυσανθόπουλος.

* Η κατρακύλα στο βόλεϊ γυναικών συνεχίζεται. Οι πάλαι ποτέ ισόβιες πρωταθλήτριες ηττήθηκαν με 3-0 σετ και από τους νεοφώτιστους Τράχονες παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη στην Α1 και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε θα κινδυνεύσουμε ακόμη και με υποβιβασμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: