4/11/12

Ίκαρος Καλλιθέας - Παναθηναϊκός 72-68, ηχηρό χαστούκι...

 

 Ένας απίστευτα κακός Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα στη Γλυφάδα απ' τον Ίκαρο με 72-68, αν και προηγούνταν στο σκορ σχεδόν σε ολόκληρο το ματς!

 Ένα δεκάλεπτο έπαιξε μπάσκετ στο κλειστό της Γλυφάδας ο Παναθηναϊκός και μετά... εξαφανίστηκε απ' το παρκέ δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε έναν ψυχωμένο Ίκαρο να κυνηγήσει το παιχνίδι και αφού σταδιακά ψαλιδίσει τη διαφορά να πετύχει τη σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας του, ρίχνοντας παράλληλα ηχηρό χαστούκι στο μεγάλο αντίπαλό του!

 Κάκιστοι σε ποσοστά ευστοχίας οι πράσινοι, ειδικά στο β' ημίχρονο, καθώς με 44% δίποντα, 43% βολές, 40% τρίποντα δεν πας πουθενά. Σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη και την εικόνα αγγαρείας που επέδειξαν οι παίκτες του Πεδουλάκη, το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά και πολύ οδυνηρά μιας και ουσιαστικά, αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, φέρνουν τον ΟΣΦΠ στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, εκτός μόνο αν κι εκείνος με τη σειρά του κάνει παρόμοια γκέλα, κάτι όμως που μοιάζει απίθανο.
 
 Τα δεκάλεπτα:
13-23, 30-42, 48-52, 72-68

 Οι πόντοι των δύο ομάδων:
 Ίκαρος Καλλιθέας (Πρίφτης): Στρναντ, Λαρεντζάκης, Κυρίτσης 17,Βρκιτς 16,Ουάιτ 2, Στέβοβιβιτς, Φαγιε 12, Γκίμπσον 15, Γιαννακίδης, Αγαδάκος, Οικονομπουλος, Σιμτσακ 8.
 Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 5, Μπράμος 10, Πάνκο 9, Ματσιούλις 6, Ούκιτς 8, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 7, Κίτσεν 9, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 3, Σκορδίλης 2.

 * Επόμενο κρίσιμο ματς με την Κίμκι στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα, όπως βέβαια και το μεθεπόμενο, ξανά στο ΟΑΚΑ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο σπουδαία παιχνίδια που ο Εξάστερος καλείται να πάρει για να μην κινδυνεύσει να αποκλειστεί από τον όμιλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: