8/1/12

Περίπατοι των γυναικών σε μπάσκετ (92-48 την Καλαμαριά) και βόλεϊ (3-0 τους Μακεδόνες)

 Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2012 οι πράσινες, αφού συνέτριψαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 92-48.
 Το Τριφύλλι από την αρχή του παιχνιδιού δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία και αν οι παίκτριες της Γιασεμή Σαμαντούρα ήταν πιο συγκεντρωμένες στο τέταρτο δεκάλεπτο σίγουρα θα είχαν ξεπεράσει τους 100 πόντους. Επιθετικά οι Ντέλβα, Κοσμά και Χαβαλέ ήταν αυτές που τράβηξαν το κουπί, ενώ στην κερκίδα περίπου 800 φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν στήσει το δικό τους πάρτι.

 Το ματς:
 Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού η ανωτερότητα του Τριφυλλιού δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στην Καλαμαριά να μπει στο ματς.
 Οι πράσινες από το πρώτο κιόλας λεπτό είχαν πατημένο το πόδι στο γκάζι και παίζοντας συγκεντρωμένα άρχιζαν να χτίζουν μια διαφορά που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε. Στο πρώτο ημίχρονο Ντέλβα και Κοσμά είχαν τους περισσότερους πόντους, ενώ οι περιφερειακές του Τριφυλλιού φρόντιζαν να τις “ταΐζουν” σωστά.
 Στο δεύτερο ανέβηκε κατακόρυφα και η Χαβαλέ που με τα συνεχόμενα καλάθια της δεν επέτρεπε στις φιλοξενούμενες να πλησιάσουν. Η Καλαμαριά σκόραρε μόνο από τη γραμμή των βολών και έτσι δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει ουσιαστικά το Τριφύλλι.
 Εκείνο που μένει: Δίχως αμφιβολία ένας από τους στόχους της φετινής χρονιάς ήταν η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας. Όσο οι Σλούκα, Κόνιαλη και Χριστινάκη πέρνουν χρόνο συμμετοχής τόσο καλύτερες θα εμφανιστούν στο μέλλον. Ειδικά στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά και οι τρεις έπαιξαν αρκετά κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο στη συνέχεια.

 Παναθηναϊκός - Απόλλων Καλαμαριάς 92-48

 Τα δεκάλεπτα: 217-12, 24-13, 22-17, 19-6

 Παναθηναϊκός: Τσακιρίδου 3 (1), Βλάνη 6, Κόνιαλη 2, Σπαθάρη 6 (2), Μαγκλάρα 8, Κοσμά 22 (1), Χαβαλέ 14 (1), Ντέλβα 27, Σλούκα 4, Χριστινάκη.


 * Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το 2012 αφού πέρασε από τη Θεσσαλονίκη νικώντας με 3-0 σετ τους Μακεδόνες.

 Οι πράσινες αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ κατάφεραν και πήραν μια καθαρή νίκη κόντρα στους Μακεδόνες με 3-0 σετ.
 Έτσι, το Τριφύλλι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις για το νέο έτος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχες κατάφεραν να δυσκολέψουν τον αντίπαλό τους στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά αφού έχασαν το πρώτο σετ στη συνέχεια μπήκαν με κακή ψυχολογία στο παιχνίδι.
 Το 2-0 έγινε σε ρυθμούς «ρελαντί», ενώ και στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει διαφορά ακόμα και 18-10 για να μειώσουν οι Μακεδόνες και να λήξει το σετ 25-20.

  Μακεδόνες Αξιού - Παναθηναϊκός 0-3

 Τα σετ: 23-25, 12-25, 20-25

  Μακεδόνες Αξιού: Παπαδημητρίου, Δραγουμάνου, Τυφλιώρη, Μερτέκη, Βεργίδου, Ασλανίδου, Αναγνώστου (λ), Δρακουλίδου, Μηλοβιανού, Μαλιγγάνη, Καψαχείλη.

  Παναθηναϊκός: Κωνσταντίνου, Νιέβα, Ρομάνα, Χατζηνικολάου, Καρπούζα, Φερέιρα, Μυλωνά, Χριστοδούλου, Μικρουδάκη, Τσατσούρι, Κουτσιβίτη.

 Από prasinanea


Δεν υπάρχουν σχόλια: