14/1/12

Κρόνος Αγίου Δημητρίου - Παναθηναϊκός 62-70

Σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 70-62.
 
Τεράστιο διπλό για τις πράσινες στο κλειστό του Αγίου Δημήτριου με κατάθεση ψυχής στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Το Τριφύλλι επιβλήθηκε με 62-70 επί του Κρόνου και 'έκανε μεγάλο βήμα για την υπόθεση τετράδα. Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς οι πράσινες πήραν τη νίκη χάρη στην ψυχή που έδειξαν.
Μεγάλη εμφάνιση από την Σπαθάρη που “σκότωσε” με τα τρίποντα της τον Κρόνο, ενώ έπαιζε με τράβηγμα σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο. Πολύ καλές ήταν όλες οι πράσινες, που είχαν και τη βοήθεια λίγων αλλά θερμών οπαδών του Τριφυλλιού.

Το ματς:

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι με χέρι στο σκορ, όμως στο τέλος μέτρησε το γεγονός ότι οι πράσινες έδειχναν να το θέλουν περισσότερο.
Το Τριφύλλι πήρε άριστα στην εξουδετέρωση της Βουκίσεβιτς, όμως ο Κρόνος έβρισκε λύσεις από άλλες παίκτριες. Οι Γκοτζή και Μίχου έκαναν τη ζημιά στο Τριφύλλι. Στην αντίπερα όχθη οι πράσινες στην επίθεση βοήθησαν όλες.
Εκεί όμως που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στο τέλος με την Σπαθάρη να κάνει κατάθεση ψυχής. Η αρχηγός του Τριφυλλιού, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με τράβηγμα "σκότωσε" τον Κρόνο και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Γενικότερα όλες οι παίκτριες που πάτησαν στο παρκέ έδωσαν ότι είχαν και οι πράσινες πήραν δίκαι τη νίκη.

Τι κρατάμε:

Η άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός πάνω στην Βουκίσεβιτς ήταν εξαιρετική και οι πράσινες έδωσαν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Αν είχαν λίγο περισσότερη τύχη στην επίθεση θα είχαν καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι κάτι που του άξιζε κιόλας λόγω της απόδοσης που είχαν.

Κρόνος - Παναθηναϊκός 62-70

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 15-16, 13-15, 10-17

Κρόνος: Γκοτζή 18, Βροχίδου 5 (1), Κωνσταντίνου, Νταή 3 (1), Κακλέα, Μίχου 17 (1), Ζικυρίδου 8, Βουκίσεβιτς 11.

Παναθηναϊκός: Βλάνη 8 (2), Σπαθάρη 15 (3), Μαγκλάρα 9, Χαβαλέ 2, Ντέλβα 15, Κόνιαλη 4, Κοσμά 9 (1), Σλούκα 8, Χριστινάκη.

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: