11/12/11

Κατσουράνης: «Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας»

 


Λυτρωτής ενός κατά το ήμισυ καλού Παναθηναϊκού από δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα, ο Κώστας Κατσουράνης δίνει αισιόδοξα υπό προϋποθέσεις προγνωστικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» του πρώτου ημιχρόνου θύμισαν εκείνον της προηγούμενης αγωνιστικής που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο δεύτερο ημίχρονο θύμισε το «τριφύλλι» όλων των υπόλοιπων αγωνιστικών και ο 100-άρης πλέον στις συμμετοχές με την πράσινη φανέλα «Κατσούρ» έδωσε τη λύση.

Το στοίχημα όμως για τον έμπειρο άσο δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και η απόκτηση σταθερότητας και προστασίας των μετόπισθεν, καθώς στην προσπάθεια ανατροπών δε θα κάνει πάντα ξαστεριά.

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας και ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. Για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά. Δεχθήκαμε γκολ όπως και με τον Άρη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στους αγώνες και να μένεις νωρίς πίσω στο σκορ.

Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Είναι θέμα νοοτροπίας που πρέπει να το διορθώσουμε εμείς οι ίδιοι. Το θετικό είναι ότι ανατρέψαμε το σκορ. Γυρίσαμε την μπάλα, γίναμε πιο επιθετικοί... Μπορούμε από το ημίχρονο να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο τυχεροί, εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε και πήραμε τη νίκη.

Το αν θα φτάσουμε στην... πηγή είναι νωρίς ακόμη να το πούμε. Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον στόχο μας».

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: