12/12/11

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-3 σετ

 Το Τριφύλλι έχασε από τις κιτρινόμαυρες σε ένα παιχνίδι που ήταν σε όλα τα στατιστικά καλύτερος εξαιτίας των πολλών λαθών που έκανε. Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία της Ειρήνης Μουλά.
Οι πράσινες ηττήθηκαν με 3-0 από τις κιτρινόμαυρες στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως τα 20 λάθη που έκαναν οι παίκτριες του Χουντουμάδη έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ. Εξαιρετική απόδοση από τις Νιέβα, Κωνσταντίνου και Μυλωνά. Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο Μετς.
Το ματς
Οι πράσινες έκαναν πραγματικά όλα όσα έπρεπε να κάνουν. Με το σερβίς του δυσκόλεψαν την υποδοχή της ΑΕΚ και έβγαλαν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό εκτός παιχνιδιού τη δύναμη πυρός των κιτρινόμαυρων που είναι οι δύο κεντρικές της. Ο Παναθηναϊκός όμως έκανε πολλά λάθη και κυρίως από τη θέση του σερβίς χαρίζοντας εύκολους πόντους στις κιτρινόμαυρες.
Το πρώτο και το δεύτερο σετ ήταν καρμπόν. Το Τριφύλλι κάνοντας μεγάλες ανατροπές και παίζοντας με ψυχή και πάθος έκανε αυτό που έπρεπε και όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να κάνει το 2-0. Τα λάθη όμως που έκαναν οι πράσινες στα κρίσιμα σημεία των δύο πρώτων σετ επέτρεψαν στην ΑΕΚ να κάνει εκείνη το 2-0 και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.
Στο τρίτο σετ το Τριφύλλι πάλεψε για να ξαναμπεί στο ματς όμως τελικά δεν τα κατάφερε αφού η Ντόγκανιτς τελείωσε όλες σχεδόν τις κρίσιμες μπάλες.
Που κρίθηκε: Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που οι αριθμοί λένε συνήθως την αλήθεια και αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του παιχνιδιού θα καταλάβει για τι έχασε το Τριφύλλι από την ΑΕΚ. Οι πράσινες ήταν καλύτερες σε όλα τα στατιστικά όμως έκαναν σχεδόν διπλάσια λάθη (20 έναντι 12).
Το παρατράγουδο: Σε ένα ντέρμπι της Α1 απαιτείται να διαιτητεύει ο καλύτερος διαιτητής μαζί με τους καλύτερους δυνατούς βοηθούς του. Αυτό όμως δεν συνέβη στο παιχνίδι του Μετς. Η Ειρήνη Μουλά τα έκανε μαντάρα με τις πράσινες αρκετές φορές να έχουν παράπονα για τις αποφάσεις της.
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-3

 Τα σετ: 23-25, 23-25, 22-25

 Οι πόντοι των δύο ομάδων:


 Παναθηναϊκός: Κωνσταντίνου 16 Νιέβα 15, Γιουράνι 12, Χατζηνικολάου 7, Καρπουζα 4, Φερέιρα 2, Μυλωνά / Χριστοδούλου.

 ΑΕΚ: Ντόγκανιτς 15, Κις 10, Τζανακάκη 9, Μποροβίντσεκ 10, Παπαγεωργίου 7, Παπαφωτίου 2, Σάκκουλα / Γκούζου 1.

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: