17/12/11

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3 σετ, λογική ήττα λόγω διαφοράς δυναμικότητας. Νίκη για τις γυναίκες στο μπάσκετ επί του ΠΑΟΚ


 Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άλλαξε προπονητή, ο Δημήτρης Καζάζης να έριξε το βάρος στην ψυχολογία και έτσι να ήρθε η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική στην Κηφισιά, όμως κόντρα στον Ολυμπιακό η διαφορά δυναμικότητας έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ των ερυθρόλευκων.

 Μέχρι ένα σημείο οι πράσινοι πάλεψαν το ματς, όμως η σαφής ανωτερότητα του αντιπάλου έφερε το τελικό 0-3 σετ, το Τριφύλλι ξανά στην προτελευταία θέση και έδειξε τις χτυπητές αδυναμίες που έχει η ομάδα ώστε να μπορέσει να γίνει ξανά ανταγωνιστική. Το έχουμε επαναλάβει ξανά και ξανά, η φετινή χρονιά είναι μεταβατική αλλά δεν πρέπει να καταστραφεί το τμήμα (αναφέρομαι στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού). Θέλω να πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καζάζης θα βρει τον τρόπο να ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά, καθώς ήδη στα δύο αυτά ματς που βρίσκεται στον πάγκο, είδαμε στοιχεία ανάκαμψης και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

 Ένα ακόμη θέμα γεννάται βέβαια με τη στάση των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι είχαν την αρχική πρόθεση να γεμίσουν απόψε το Μετς, όμως τελικά, ενώ έφτασε στο κλειστό ο κύριος όγκος των οπαδών, εκείνοι προτίμησαν να... παρατήσουν την ομάδα για να... κυνηγήσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού που "ετοίμαζαν επίσκεψη σε πράσινο σύνδεσμο σε περιοχή μακρυά απ' το Μετς". Τρέχα γύρευε δηλαδή...
 Και ακόμη, το γεγονός ότι φέτος, οι οργανωμένοι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν παρατήσει το βόλεϊ, με δικαιολογίες που δε στέκουν, γιατί προτιμούν να στηρίζουν το τμήμα του πόλο, στο οποίο, ως γνωστόν, ποτέ δεν είχαμε να επιδείξουμε κάτι τρομερό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήμαστε ασανσέρ μεταξύ Α1 και Α2. Είναι ζητήματα που απασχολούν τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πρέπει να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα τμήματα αυτά, που χρειάζονται στήριξη σε μία τόσο δύσκολη για τον ερασιτέχνη περίοδο.

 * Στην Α1 μπάσκετ γυναικών, για την 11η και τελευταία αγωνιστική του α' γύρου, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 71-51, στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2011. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το μεγάλο ματς των δύο αήττητων: Εσπερίδες-Αθηναϊκός.


 Τα δεκάλεπτα: 17-12, 32-26, 55-34, 71-51

 Παναθηναϊκός: Τσακιρίδου 6, Βλάνη 6(2), Κόνιαλη, Σπαθάρη 7(1), Μαγκλάρα 13(1), Ράιτ 10, Χαβαλέ, Κοσμά 15(4/6 διπ., 1/1 τριπ., 11 ριμπ.), Ντέλβα 12 (9 ριμπ), Πασχοπούλου, Σλούκα 2, Χριστινάκη.

 ΠΑΟΚ: Σταμολάμπρου, Νάστου 2, Αυτζή 13(1), Σπανίδου, Γιαννοπούλου 6(1), Βουλγαράκη 7, Ντέιβις 14, Μακρή, Αγγελίδου, Μπάρνες 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια: