2/12/11

Είναι άρρωστοι! Δώστε τους το πρωτάθλημα να τελειώνουμε!


Πέρα της πλάκας ,αν όλα αυτά γίνονται ,τώρα που η διαφορά είναι μόνο στους 5 βαθμούς ,δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε τι θα γίνει αν μεγαλώσει.

Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι ,διοικούνται από έναν άνθρωπο που ταιριάζει στα κριτήρια τους και το κακό είναι πως οι φυλλάδες τους δεν διαφέρουν σε τίποτα από την ίδια την ΠΑΕ τους ,αφού από αυτήν παίρνουν την γραμμή.

Κράζουν όποιον διαιτητή ορίζεται σε ματς δικό μας και δικό τους ,ασχέτως αν τους έχει ευνοήσει στο παρελθόν .Έτσι για να δημιουργήσουν κλίμα ,να φανατίσουν τους ηλίθιους που τους αγοράζουν και κάνουν σημαία τα πρωτοσέλιδα τους .Δηλαδή για αυτό ,όπου κατηγορούν τον Παναθηναϊκό.

Σας προκαλώ να ψάξετε ,μια αγωνιστική όπου να μην έχουν κράξει διαιτητές! Δεν θα βρείτε ούτε μια!

Και κράζουν αυτήν την φορά τον Σπάθα ,που ακόμη και οι πέτρες στον Κορυδαλλό ξέρουν πως είναι γαύρος και τον Παππά που μας άφησε στην Ξάνθη χωρίς λόγο με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι μας έσπρωξε και πήραμε το διπλό ..

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ.

Δηλαδή ,αυτή την κατάσταση μόνο αρρωστημένα μυαλά μπορούν να συνεχίσουν να την ζουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: