27/11/11

ΔΑΣΑΛ - Παναθηναϊκός 71-67, πλήρωσε το κακό τρίτο δεκάλεπτο...

 


Οι πράσινες πάλεψαν για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στα Λιόσια όπου βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 13 πόντους, όμως η μεγάλη τους αστοχία στο τρίτο δεκάλεπτο τους στοίχισε.
  Το Τριφύλλι για τρία δεκάλεπτα ήταν κακό και επέτρεψε στον ΔΑΣΑΛ να χτίσει μια διαφορά.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στο τέλος για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι έχασε με 71-67 στα Λιόσια. Πολύ μεγάλη η αστοχία των πράσινων στα τρίποντα σε ένα ακόμα παιχνίδι που τους στοίχισε.


Το ματς:
Ο Παναθηναϊκός από πολύ νωρίς στο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο ΔΑΣΑΛ συντηρούσε από την αρχή ένα προβάδισμα 3-6 πόντων το οποίο οι πράσινες παρά τα καλά διαστήματα που είχαν στην άμυνά τους δεν κατάφεραν να το ανατρέψουν.
Έτσι, οι γηπεδούχες με επιθετικό όπλο τις Κένεντι και Πλανέτα έχτισαν μια διαφορά την οποία εκτόξευσαν μέχρι και τους δεκατρείς πόντους. Σε εκείνο το σημείο οι πράσινες αφυπνίστηκαν και στο τέταρτο δεκάλεπτο παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο.
Το Τριφύλλι βρήκε λύσεις στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει ακόμα και στους δύο πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος. Η ευστοχία όμως της Ζότοβα και της Κένεντι έδωσε τη νίκη στα Λιόσια.

  ΔΑΣΑΛ-Παναθηναϊκός 71-67

 Τα δεκάλεπτα: 17-14, 17-17, 20-10, 17-26

  Οι πόντοι των δύο ομάδων:

 ΔΑΣΑΛ (Γιαννουλάκης): Παυλοπούλου, Ναβροζίδου 4, Καλαμπάκου 5 (1), Κένεντυ 27 (1), Κιχριτζή, Ζαχαράκης, Διέλα 4, Ζότοβα 9, Μερισιώτη 4, Πλανέτα 18.

 Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Βλάνη (2), Μαγκλάρα 7, Τσακιρίδου, Χαβαλέ 6, Ντέλβα 20 (11ρ.), Κόνιαλη, Κοσμά 8 (9ρ.), Σλούκα 6 (2), Σπαθάρη 10 (2).

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: