2/12/11

Παναθηναϊκός - ΕΑ Πατρών 0-3 σετ. Βυθίζεται...

Το Τριφύλλι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την ΕΑ Πατρών αφού έχασε με 3-0 σετ από τους Πατρινούς στο κλειστό του Μετς και έμεινε χωρίς νίκη μετά από έξι αγώνες στην Α1.
  
 
Ούτε κόντρα στην ΕΑ Πατρών κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και πλέον όλα είναι πολύ δύσκολα για τους πράσινους.
Το Τριφύλλι για ένα ακόμα παιχνίδι στα δύσκολα δεν κατάφεραν να πάρουν κρίσιμους πόντους και έχασε με 3-0 σετ από την ομάδα της Αχαϊκής πρωτεύουσας στο κλειστό του Μετς. Μεγάλος ματς για τους Πατρινούς από τον Ασπιώτη.
Το ματς
Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι. Η Πάτρα από την αρχή πήρε το προβάδισμα όμως οι πράσινοι με μικρά σερί έφερναν το ματς στα ίσα. Σε ένα ακόμα όμως σετ στο τέλος έκαναν τα λάθη και έτσι οι Πατρινοί προηγήθηκαν με 1-0.


Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ. Αυτή τη φορά οι πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά, όμως και πάλι στα κρίσιμα σημεία έκαναν λάθη τα οποία τους στοίχισαν και έχασαν και το δεύτερο σετ. Στο τρίτο σετ το Τριφύλλι έμεινε και πάλι από νωρίς πίσω στο σκορ και με πρωταγωνιστή τον Ασπιώτη η Πάτρα πήρε τη νίκη με 3-0.
Που κρίθηκε:
Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως έχει πρόβλημα στο μπλοκ, όταν λοιπόν δεν απειλεί από το σερβίς και δεν δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή μοιάζει καταδικασμένος.
Το Τριφύλλι είχε 6 μόλις μπλοκ και τρεις άσους δείγμα του ότι οι πράσινοι δεν πήγαν καλά στο συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, ο Μίλος Στοΐκοβιτς που είναι ένα από τα επιθετικά ατού του φετινού Παναθηναϊκού έκανε πολύ κακή εμφάνιση κάτι που στοίχισε.
Στην αντίπερα όχθη ο Βόγιοβιτς μοίρασε πολύ καλά το παιχνίδι της Πάτρας και ο Ασπιώτης έκανε το δικό του πάρτι.

Παναθηναϊκός - ΕΑ Πατρών 0-3

Τα σετ:
25-27, 23-25, 21-25

Παναθηναϊκός (Μπουτσουρής): Μαδούρας 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Ψάρρας 1, Σαρατσένι 7 (6/15 επ., 1 άσο, 69% υπ. - 63% άριστες), Γιοζεφάσκι 14 (14/19 επ.), Στοϊκοβιτς 5 (5/16 επ., 00% υπ. - 00% άριστες), Πανταλέων 11 (9/12 επ., 2 μπλοκ), Δαρίδης -λ 74% υπ. - 58% άριστες / Ντονάς 7 (4/9 επ., 2 άσοι), Κοτσιλιάνος 3 (3/4 επ., 58% υπ. - 33% άριστες), Ζουπάνης 2, Αγγελόπουλος.

ΕΑ Πατρών (Χριστόπουλος): Μαντέκας 11 (11/19 επ., 33% υπ. - 33% άριστες), Βούγιοβιτς, Παπαδόπουλος Τζ. 12 (8/11 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Γιούριστς 10 (9/10 επ., 1 μπλοκ), Ασπιώτης 18 (15/22 επ., 2 μπλοκ), Παπαδόπουλος Π. 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ, 65% υπ. - 43% άριστες), Αχιλλεόπουλος -λ 68% υπ. - 59% άριστες) / Πινκ 2, Πατακιάρας.

 Από prasinanea

4 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε
τρομερα τα εγκληματα..
κ απο το καλοκαιρι κ περα αλλα κ απο τον κοσμο που για να βοηθηθει το τμημα του πλυτα(πολο)αλλα κ το μπασκετ γυναικων,γυρισαν την πλατη στο βολει ανδρων..

ολοκληρωτικη προδοσια..

Mike είπε...

καλησπερα,
σιγουρα... και για μενα οι παπαριες τυπου "το συγκεκριμενο τμημα ειναι loser και δεν πηγαινει καλα τελευταια" ειναι δικαιολογιες του κωλου..
Ασε που και που πανε στο πολο κανουν μαλακιες και τιμωρειται η εδρα, ασε που και στο γυναικειο μπασκετ οι παικτριες μας τους βριζουν που τις αφησαν μονες στο μεγαλο ματς με τον Αθηναϊκο..

Laplace είπε...

αδελφε εσυ ασχολεισαι με τον ερασιτεχνη και ξερεις περισσοτερα απο ολους μας,πως θα μπορουσαμε να βοηθησουμε ολοι μαζι μπας και σωθει οτι σωζεται?

Mike είπε...

Οπως σου ειπα φιλε και στο mail, δυστυχως δε βλεπω φως στο τουνελ.. Τα πραγματα ειναι σκουρα, οι οικονομικες εκκρεμοτητες πολλες, διοικηση ουσιαστικα δεν εχουμε και ο κοσμος ειναι χωρισμενος σε στρατοπεδα, ενω εχει φανερα γυρισει την πλατη στο τμημα...