3/4/11

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 1-0, ρε μάγκες πλάκα μας κάνετε; Εύκολη νίκη επί του Πανιωνίου στο μπάσκετ, 61-75


 Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο των Σερρών και ηττήθηκε φυσιολογικά από τον  Πανσερραϊκό με 1-0, με το γκολ του Γεωργιάδη στο 44'.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα πέρασε τον Γκοβού αντί του Σπυρόπουλου αλλά ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν απείλησε καθόλου τους γηπεδούχους αλλά αντίθετα λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ, με τον Κοτσόλη, που ξαναφόρεσε την φανέλα του Τριφυλλιού μετά από 7 χρόνια, να πραγματοποιεί δυο τρεις πολύ καλές αποκρούσεις. Μοναδική καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους η κεφαλιά του Καντέ στο 95', με το Ράντμαν να αποκρούσει και να δίνει τη νίκη γοήτρου στην ομάδα του, η οποία είχε υποβιβαστεί μαθηματικά και επιστρέφει στη Β' εθνική κατηγορία.
 Από την άλλη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης και τελειώνει το πρωτάθλημα στο Βόλο, πριν ξεκινήσει τα πλέι οφ και τη μάχη για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο, Παπάζογλου, Τσέρλα, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Νταλέ, Μπέλιτς, Πάρκερ.

 Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Λέτο, Πετρόπουλος.

 
 Ο Παναθηναϊκός εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, δυσκολεύτηκε κόντρα σε έναν πολύ μαχητικό Πανιώνιο αλλά τελικά πέρασε από το κλειστό της «Αρτάκης» με 75-61. Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο σαραντάλεπτο οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και με πολύ καλή εμφάνιση από το Σάτο έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα. Την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική (16/4/'11) υπάρχει το ντέρμπι στο ΣΕΦ, που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο, ενώ την τελευταία αγωνιστική (20/4) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανελλήνιο.

 Τα δεκάλεπτα: 23-20, 36-41, 50-52, 61-75.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:

 Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Άντερσον 16 (4/5τρίπ.), Αθανασούλας 2 (3ασ.), Γιαννόπουλος, Τσιάρας 9 (1/2τρίπ., 5ρ., 3ασ.), Αθηναίου, Μπατής 3 (1/4τρίπ.), Γιάνκοβιτς 2, Ιωάνννου 10 (0/3τρίπ.), Κόβιλ 8 (5λ.), Παραγυιός 7 (3λ.), Μπάρλος 4.

 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6 (1/1τρίπ., 3ασ.), Μάριτς (2λ.), Περπέρογλου 8 (92/4τρίπ., 3ασ., 3λ.), Μπατίστ 6 (3ασ.), Φώτσης 7 (0/3τρίπ.), Σάτο 16 (3/5τρίπ., 6ρ., 2κλ.), Τσαρτσαρής 9 (1/1τρίπ., 5ρ., 4κλ., 2λ.), Διαμαντίδης 3 (2ασ., 4λ.), Βουγιούκας 10 (5ρ.), Καλάθης 7  (4ασ.), Καϊμακόγλου 3.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλησπερα αδελφε
δεν βλεπομασταν στην μπαλιτσα..
στο μπασκετ το περιμενα να ημασταν κουρασμενοι..
καλη εδομαδα αδελφε

Mike είπε...

για τα μπαζα ειμασταν στην μπαλα. Τι σκατα κανουν;;
Λογικη η κουραση στο μπασκετ.
Καλη εβδομαδα φιλε