6/4/11

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 6-11, no Afroudakis no party...

 
 
 Η απώλεια του Γιώργου Αφρουδάκη στέρησε από τον Παναθηναϊκό τη μεγάλη δύναμη πυρός του, με αποτέλεσμα να ηττηθεί άνετα 6-11 από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οριστικά τέταρτος στη βαθμολογία μετά από αυτό το αποτέλεσμα.
 
 Καθοριστική αποδείχτηκε για τον Παναθηναϊκό η απώλεια του Γιώργου Αφρουδάκη, αφού εμφανίστηκε αποδυναμωμένος και χωρίς να παρουσιάσει αντίσταση, ηττήθηκε 6-11 από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, που αντιστάθηκε, στα άλλα τρία δεν μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλο του και μοιραία, υπέκυψε.
 
 Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός θα καταλάβει οριστικά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά των πλέι οφ, θα διασταυρωθεί με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 
   
 Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-3, 2-3.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Τσόκας 3, Δερμιτζάκης, Φλώρος, Στελλάτος.
 
 Πανιώνιος: Μουρίκης 3, Χατζηγούλας 2, Μιράλης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καπότσης 1, Μάζης 1, Κοκκινάκης 1, Θωμάκος 1.
 
 Από prasinanea.
 
 * Ο Πανιώνιος με αυτήν τη νίκη σφράγισε την 3η θέση της κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Βουλιαγμένη στα πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 4ος και θα αντιμετωπίσει, επίσης με μειονέκτημα, τον Ολυμπιακό.
 
 * Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη Σαβόνα, για τον πρώτο τελικό του Len Trophy και μακάρι να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: