15/1/11

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 13-8, περίπατο στο ντέρμπι!


 Ο Παναθηναϊκός απέναντι στο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έδειξε την συγκέντρωση άλλων παιχνιδιών στην άμυνα αλλά με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να κερδίσει πολύ εύκολα τους θεσσαλονικείς με 13-8. Το «τριφύλλι» πήρε από το πρώτο οκτάλεπτο την διαφορά στο σκορ με 4-1 χάρη στα 2 γκολ του Ζάχου Αφρουδάκη, ενώ από ένα σημείωσαν οι Γιώργος Αφρουδάκης και Γιώργος Τσόκας.
Η συνέχεια ήταν η ίδια και με την καλή απόδοση που είχε για ακόμα ένα ματς ο Καραμπέτσος, έσωσε πολλές φορές την εστία του Παναθηναϊκού, αλλά και χάρη στην αποτελεσματικότητα του Γιώργο Αφρουδάκη και του Γιώργου Τσόκα, ο Παναθηναϊκός στην τελευταία περίοδο «καθάρισε» χωρίς κανένα πρόβλημα το ματς και έφτασε την Χίο στη δεύτερη θέση της βαθμολογία, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Βουλιαγμένη με 9-11. Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο αρχηγός με 5γκολ και ακολούθησαν τα αδέρφια Αφρουδάκη από 3, ενώ 1 σημείωσαν οι Σάριτς και Στελλάτος.
 
 Από leoforos.gr.


 Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 9-5, 13-8.

 Tα γκολ των δύο ομάδων

 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 5, Ζ.Αφρουδάκης 2, Γ.Αφρουδάκης 4, Σάριτς 1, Στελλάτος 1.
 
 ΠΑΟΚ (Μίρο Τρούμπιτς): Κατσουλάκης 1, Ντούλος 1, Βαχαρέλης 1, Παυλίδης 2, Βογιατζόγλου 1, Σαρησσάββας 1, Παπαγιαννάκης 1.

 * Για την 9η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο, ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με το Καλαμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: