15/1/11

Παναθηναϊκός- Εσπερίδες 51-54

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν καλύτερος από τις Εσπερίδες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε με 54-51, έχοντας πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση.
 Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο τέλος με τρεις πόντους από τις Εσπερίδες. Το τριφύλλι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα νευρικό στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, όπου σημείωσε συνολικά 18 πόντους, κάτι που στοίχισε και την ήττα. Ειδικά στα τελευταία πέντε λεπτά, όπου οι Εσπερίδες πέρασαν μπροστά στο σκορ ακόμα και με πόντους, οι πράσινες έκαναν αρκετές βεβιασμένες επιθέσεις χαραμίζοντας έτσι τις καλές αμυντικές προσπάθειές τους.

 Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν παράλληλα και πολλά παράπονα από τη διαιτησία, η οποία σε πολλές περιπτώσεις προσπαθώντας να διορθώσει ένα λάθος έκανε ένα άλλο, με αποτέλεσμα να τα κάνει... θάλασσα. Κορυφαία για τον Παναθηναϊκό ήταν αναμφίβολα η Ντερέβνιανικ με 20 πόντους, παρά το γεγονός πως η μπάλα δεν της έκανε το χατήρι στο τέλος.

 Οι πόντοι των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Ντερέβνιανικ 20(2), Μαρτζινεάν 7(1), Μέρφι 5(1), Ζικυρίδου 2,Παντέλη 9, Τζεγιαννάκη 3, Βλάνη 1, Χαλιβελάκη 4.
 
 Εσπερίδες: Καλογύρου 7(1), Χατζιγιακουμή, Αξιοπούλου 10(1), Ντάκερ 13 (12 ριμπαουντ) Μαστρογιαννίδου 4, Μίλκοβα 14(10 ριμπ.) Μπόνη 6(2).

 * Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, υποδεχόμενος τη ΦΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: