9/1/11

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 5-6, τεράστιο διπλό στη Νέα Σμύρνη!


 Τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός. Για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, οι «πράσινοι» πέτυχαν ένα μεγάλο «2» στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, επί των ισχυρών «κυανέρυρθων» που είχαν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, από τον ΟΣΦΠ και σκαρφάλωσαν στη 2η θέση της βαθμολογίας!

 Ο Μάζης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους πολύ νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κλείσει το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος, με 2-1. Από εκείνο μάλιστα το σημείο οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα, με τον Πανιώνιο να μην  μπορεί ούτε να ισοφαρίσει!

 Αν σε αυτά, προσθέσουμε και την εχθρική σε ακόμη μία φορά διαιτησία, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη και σημαντική ήταν η χθεσινή επικράτηση.
 Οι δύο άμυνες ήταν πολύ σκληρές, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, ο Γιώργος Αφρουδάκης ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας τα 3 από τα 6 γκολ, ενώ μεγάλο ματς με σημαντικές αποκρούσεις έκανε ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, Φίλιππος Καραμπέτσος, που έπιασε μάλιστα και πέναλτι.
 Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υποσχέθηκε πριμ 3.000€ στους πολίστες, για τη μεγάλη νίκη!

 Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 1-0, 2-2.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:


 Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Κοκκινάκης 2, Μάζης 1, Παπαδόγκωνας 1, Μιράλης 1.

 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Γ. Αφρουδάκης 3, Τσόκας 2, Στελλάτος 1.

 * Το ερχόμενο Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον επικίνδυνο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: