13/1/11

Ντινάμο Μόσχας - Παναθηναϊκός 3-0 σετ, ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το Τριφύλλι


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 (25-22, 25-23, 25-23) από την Ντινάμο Μόσχας παλεύοντας μέχρι τέλους. 

Οι «πράσινοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που με απουσίες ή χωρίς θεωρείται δυνατός αντίπαλος. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε κερδίσει το πρώτο σετ και τα πράγματα πιθανόν να ήταν διαφορετικά. Ασταμάτητος ο Στάθης Ντονάς στο τρίτο σετ που πήρε τη θέση του Μπόμπι. Ωστόσο, ήταν ένας δυνατός αγώνας και ένα αγωνιστικό κρας τεστ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό ο Στέλιος Καζάζης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δέκα παίκτες του με σκοπό να είναι πανέτοιμοι στην κρίσιμη αναμέτρηση στις 16/1 (3μ.μ) στην Γλυφάδα.  
 
 Τα στατιστικά των δύο ομάδων:
 
 Ντινάμο Μόσχας: Μάρκιν 14, Ζάιτσεφ 6, Κόρνεεφ 8, Χαριτόνοφ 19, Μπεζρούκοφ1, Σέστακ 8, Μπράγκιν λ. 62%, Στεπάνυαν (λ.). 

 Παναθηναϊκός: Γιορντάνοφ 8, Μηνούδης 4, ψάρρας 2, Πετρέας 4, Πανταλέων 3, Λάππας 10, Παπαδημητρίου 41%, Ντονάς 12, Κόβατς, Γκενς. 
 
 Από paovolleyball.gr.
 * Την Κυριακή το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Γλυφάδα τον Ολυμπιακό, στο «ντέρμπι αιωνίων» και η νίκη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου το Τριφύλλι στρέφει πλέον την προσοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: