29/10/10

Νίκη και μόνο νίκη στο αυριανό ντέρμπι!!!


 Η μεγάλη ώρα για το ντέρμπι των αιωνίων πλησιάζει. Αύριο στις 19:30 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους νταμπλούχους!
 Το λέμε απ' το βράδυ της ντροπιαστικής ήττας απ' το ΑΕΚάκι: Νίκη και μόνο νίκη στο ντέρμπι!

 Πάντοτε τα ματς με τον ΟΣΦΠ είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα και πάντοτε ο κόσμος ζητάει σε αυτά τη νίκη απ' τους ποδοσφαιριστές. Όμως στο αυριανό ντέρμπι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει για πολλούς λόγους πέρα απ' το γόητρο:

 1ον) βαθμοί: Το -4 είναι ήδη σημαντική διαφορά και έστω ισοπαλία αύριο μας αφήνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.
 2ον) Νιόπλιας: τελείωσαν τα ψέμματα. Ακόμη κι ο Πατέρας, που έχει στηρίξει το Νιόπλια όσο δεν πάει, καταλαβαίνει πως αυριανή πιθανή «γκέλα» δεν αφήνει περιθώρια για συνέχεια με τον Κοζανίτη τεχνικό στον πάγκο.
 3) απόδειξη ανωτερότητας: Το ότι και φέτος είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έχουμε το καλύτερο ρόστερ είναι δεδομένο. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να το αποδείξουμε κάποια στιγμή (αύριο) στο γήπεδο, γιατί από λόγια έχουμε βαρεθεί κι οι ίδιοι.
 4) εγωισμός και αντίδραση: καθόλη την τρέχουσα εβδομάδα έχουμε δεχθεί τεράστια λάσπη και επίθεση απ' τους ΑΡΔ και τους δημοσιοκάφρους. Με εμετικά πρωτοσέλιδα και προκλητικές-υβριστικές δηλώσεις στοχοποιήθηκαν από παίχτες (Λουκάς), μέχρι τον ίδιο το Νικόλα Πατέρα. Λίγη τσίπα και εγωισμό να έχουν θα πρέπει να φάνε σίδερα απ' το 1' μέχρι το 90'.
 5) Καραγκούνης-Κατσουράνης: Αυτοί οι δύο τελικά πάνε πακέτο. Οι δύο Έλληνες χαφ έχουν κατηγορηθεί για πολλά, κυρίως για αρχηγιλίκια μες στο γήπεδο. Οφείλουν λοιπόν ένα μεγάλο παιχνίδι και αύριο τους παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να αποδείξουν την ενδεδειγμένη αγωνιστική τους αξία.
 6) Σισέ-Γκοβού: Οι Γάλλοι παιχταράδες, μετά τα γκολ στην Κοζάνη θα ψάξουν κι άλλα στο ντέρμπι. Ο Νιόπλιας μάλιστα σκέφτεται σύστημα 4-4-2 με τους δύο ως επιθετικό δίδυμο και μακάρι να σκοράρει έστω κι ένας εκ των δύο.
 7) Το τελευταίο σκάνδαλο των γαύρων: Με το έτσι θέλω και μετά την παρέμβαση του «μετεωρολόγου» Μητρόπουλου αναβλήθηκε το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης μεταξύ Ηλιούπολης-ΟΣΦΠ και μάλιστα δεν διεξήχθη ούτε την επομένη, όπως ορίζει ο κανονισμός!
 8) ο υπέροχος κόσμος μας: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει στηρίξει απίστευτα αυτή την ομάδα και δυστυχώς παίρνει πίσω συνεχόμενες πίκρες, με τελευταία την απίθανη ήττα απ' τη μισή ΑΕΚ. Αύριο θα γεμίσει το ΟΑΚΑ για μία ακόμη φορά, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά προπονητής και ποδοσφαιριστές θα δικαιώσουν τις μεγάλες προσδοκίες του. Είναι κρίμα να απογοητευθεί ξανά!

 * Για όλους αυτούς τους λόγους και για το γεγονός ότι είστε νταμπλούχοι και καλύτεροι ΚΕΡΔΙΣΤΕ αύριο τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και αυτό παραδοσιακά δεν μας βοηθάει, αλλά για αύριο ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες. Μην ξαναπικράνετε τον κόσμο που σας έχει στηρίξει απεριόριστα γιατί ΤΕΡΜΑ η υπομονή και τα χαϊδέματα. Αύριο κρίνεστε ΟΛΟΙ. Παίχτες, προπονητής, πρόεδρος. Τα αστεία τελείωσαν. Είμαστε Παναθηναϊκός, ΠΡΕΠΕΙ να διορθώσουμε την εικόνα μας και να αντιδράσουμε άμεσα, ΠΡΕΠΕΙ όπως και δήποτε να νικήσουμε!!

 * Και φυσικά ο κόσμος που θα κατακλύσει το ΟΑΚΑ οφείλει να σπρώξει την ομάδα στη νίκη και να μην προχωρήσει στο παραμικρό που θα στραφεί εναντίον μας. Υπάρχει άλλωστε διαφορά μεταξύ των οπαδών μας και των γαύρων και θα το αποδείξουμε και αύριο, όπου το ντέρμπι θα διεξαχθεί κάτω από απολύτως ομαλές συνθήκες. Στήριξη και φωνή επί 90 λεπτά, μα κυρίως προστασία στην ομάδα!
 Καλή μας τύχη!

9 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
αυριο δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περαν της νικης..
θα κερδισουμε ευκολα,θα τους βγει σε κακο ολο αυτο το πανηγυρακι που εστησαν μια εβδομαδα τωρα..

πολυ καλη αναρτηση,την αναδημοσιευω αδελφε

καλο βραδυ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ αυριο

Mike είπε...

ακριβως φιλε, νικη και μονο νικη ειναι το συνθημα, παμε γερα!

ευχαριστω αδερφε,
καληνυχτα και με τη νικη :))

KitsosMitsos είπε...

Αρχικά αν δούμε καλό παιχνίδι ;-)

Mike είπε...

kitsomitso δυστυχως δεν υπαρχουν αγωνιστικα περιθωρια για να σκεφτουμε το θεαμα. Ετσι οπως ειναι η κατασταση στην ομαδα, η νικη αποψε ειναι μονοδρομος!

Unknown είπε...

Τα λεγα εγώ. Ηδη 0-1. Διώχτε επιτέλους τον Νιόμπλια. Δηλαδή ρε Μάϊκ που πρέπει να φτάσουμε για να αποφασίσει ο Πατέρας να τον σουτάρει;;; Ελεος ποια. Δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που θέλουμε και αγαπάμε.

Unknown είπε...

Και τώρα βρίσε με Μάϊκ όσο θες για την ηττοπάθειά μου.
Πράσινες καλησπέρες

Skouliki είπε...

νικησατε !! γκρ :Ρ

Mike είπε...

bear γιατι τετοια βιασυνη;;!!

Τα καταφερε τελικα η ομαδαρα :)

Mike είπε...

Skouliki ετσι επρεπε, για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους :))