25/10/10

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0, αφού χάσαμε από αυτή την ΑΕΚ είμαστε άξιοι της μοίρας μας


 Ο Παναθηναϊκός στη χειρότερη όχι μόνο φέτος αλλά εδώ και πολλά χρόνια εμφάνισή του ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο ΟΑΚΑ απ' την ΑΕΚ με 1-0 για την 7η αγωνιστική και έμεινε στο -4 απ' τον πρώτο ΟΣΦΠ, τον οποίο και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή, σε έναν αγώνα όπου κανένα αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν είναι αποδεκτό.

 Καμία ανάλυση δεν χρειάζεται για το αποψινό ματς παρά μόνο μία τραγικά αληθινή διαπίστωση: αυτό το μπουρδέλο που είδαμε απόψε δεν ήταν Παναθηναϊκός. Παίχτες άνιωθοι, χωρίς πάθος, χωρίς όρεξη, χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
 Μόλις στο 4' φάγαμε γκολ από ένα τραγικό λάθος του Σαριέγκι, ο οποίος αντί να διώξει μακρυά την μπάλα έβγαλε ασίστ με κεφαλιά στον Τζεμπούρ και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ως πότε θα πληρώνουμε τα γαμωλάθη των άσχετων-επικίνδυνων αμυντικών μας;;
 Κάπου εκεί ο αγώνας λες και έληξε... Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το παραμικρό για να δικαιολογήσει την συμμετοχή του στο γήπεδο. Ένα δυο σουτ του Σισέ, από αυτά που κάνει σε κάθε ματς και μια δυο καλές αποκρούσεις απ' το Τζόρβα ήταν τα όποια θετικά του πράσινου ναυαγίου.
 Οι Βύντρα, Σπυρόπουλος τραγικοί (τους έχουμε παραχαϊδέψει και τους δύο), ο Κατσουράνης ανύπαρκτος, ο Ζιλμπέρτο πολύ πεσμένος φέτος, οι Σιμάο, Μπουμσόνγκ μέτριοι, ο Γκαρσία δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Λάζαρος χωρίς πάθος, ο Καραγκούνης μπήκε ως αλλαγή αλλά δεν βοήθησε καθόλου, οι Μαυρίας, Ιωαννίδης δεν κρίνονται..
 Η γενική εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη, ο Νιόπλιας σαφώς και φέρει ευθύνη και μάλιστα την μεγαλύτερη. Μπορεί σήμερα να μην είχε στη διάθεσή του τους Νίνη, Γκοβού, Λέτο, αλλά η ΑΕΚ που είναι δύο κλάσεις κάτω από μας δεν είχε τους Μανωλά, Ντιόπ, Σκόκο, Λύμπε. Οπότε για απουσίες ΔΕΝ το συζητώ καν. Από κει και πέρα ο Νιόπλιας είπε περίεργα πράγματα, όπως "στα ντέρμπι όποιος προηγείται έχει την ψυχολογία" -δηλαδή τί; δεν μπορούμε σε 86' να γυρίσουμε παιχνίδι με αυτή την ΑΕΚ;-, "κέρδισε δίκαια η ΑΕΚ" -ε αφού μόνη της έπαιζε!-, "είχαμε απουσίες" -αστείο και να το αναφέρουμε-. Ατυχείς δηλώσεις, που δείχνουν ως ένα βαθμό ανικανότητα. Δυστυχώς ο Νιόπλιας δεν έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί την στήριξη που δείξαμε όλοι στο πρόσωπό του. Δεν κάνει για προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί, πώς να το κάνουμε...

  Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Αργυρίου, Νταντόμο (83' Καράμπελας), Νασούτι, Δέλλας, Μάκος (66' Γκέντσογλου), Καφές, Γκερέιρο (74' Λεονάρντο), Μπερνς, Λαγός, Τζιμπούρ.

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι (72' Μαυριάς), Μπουμσόνγκ, Σιμάο (46' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

 * Δεν υπάρχει θέμα Νιόπλια λέει η διοίκηση, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και το κομβικής σημασίας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 * Η ομάδα είναι τραγική, έχει τα μαύρα της τα χάλια, αλλά την Κυριακή ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει. Το οφείλουν παίχτες και προπονητής σε αυτό τον κόσμο που τόσο έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και παίρνει πίσω πίκρες.

 * Τέρμα τα παραχαϊδέματα και η υπομονή. Οι ανίκανοι, άχρηστοι και αδιάφοροι, είτε είναι παίχτες είτε προπονητές να τελειώσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Στον Παναθηναϊκό θα μείνουν μόνο όσοι μπορούν και αντέχουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και της ιστορίας της ομάδας.

6 σχόλια:

Laplace είπε...

απιστευτο χαλι αδελφε μου
απογοητευση..απλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ

κερδιζουμε τους γκει κ μετα φερνουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..κ τιμωρουμε τους παικτες με προστιμο κ κολλαμε στον τοιχο τα συμβολαια 2-3 αχρηστων κ προκλητικα αδιαφορων παικτων..

Mike είπε...

μακαρι να γινοταν αυτο που λες, αλλα βλεπεις οτι ο Πατερας στηριζει Νιοπλια τωρα που τα κανει σκατα, σιγα μη τον διωξει μετα απο νικη στο ντερμπι..
Οσο για τιμωριες, προστιμα κλπ, τα 'χουμε ξαναπει και συμφωνω απολυτα, οποιος δεν μπορει στα τσακιδια!

Unknown είπε...

Καλησπέρα Μάικ. Για μένα ο Νιόμπλιας ποια είναι πολύ λίγος για την ομάδα μας. Καλύτερα να φύγει.
Αν χάσαμε από αυτή την ΑΕΚ τότε τι θα γίνει στο ντέρμπι;

Mike είπε...

καλησπερα bear,
κανεις δεν θελει να σκεφτεται αρνητικο αποτελεσμα στο ντερμπι, γιατι τοτε παμε για διαλυση..

Unknown είπε...

Οχι και διάλυση. Θες δηλ να πεθάνω;; Να φτιάξουν την ομάδα. Αυτό θέλουμε όλοι, και να γαμήσουμε τον γαύρο.
Αλλά ήτε κερδίσουμε, ήτε χάσουμε πρέπει να αποχωρήσει ο Νιόμπλιας.
Αποψή μου βέβαια.

Mike είπε...

Φυσικα πρεπει να φυγει ο Νιοπλιας ανεξαρτητου αποτελεσματος, εννοειται αυτο!
Αφου απεδειχθει οτι ειναι ανικανος και πολυ λιγος για τον ΠΑΟ...