5/3/10

Παρτίζαν - Παναθηναϊκός 66-82


 Ο Παναθηναϊκός έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, για την 5η αγωνιστική του TOP 16 διέλυσε μέσα στο Βελιγράδι την Παρτίζαν με 82-66 και πέτυχε την πρώτη του νίκη σε αυτή τη φάση. Απέδειξε παράλληλα ότι διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα από τους ταλαντούχους Σέρβους (λες και δεν το ξέραμε!) αλλά το έκανε αργά, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα και μάλιστα στο ΟΑΚΑ και όντας εκτός συνέχειας...

 Σούπερ ματς έκανε ο Νίκολας με 6/6 τρίποντα (απίστευτο!) και πολύ καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Περπέρογλου με 16 πόντους και 4/6 τρίποντα!
 Συνολικά πάντως η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δείχνει να πατάει γερά, τουλάχιστον για να συνεχίσει γερά στο πρωτάθλημα όπου φυσικά η διατήρηση των εντός των τειχών κεκτημένων, και συγκεκριμένα του πρωταθλήματος, αποτελεί τον μοναδικό στόχο πλέον για το Τριφύλλι.

Τα δεκάλεπτα:  19-19, 32-35, 50-60, 66-82.

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:

Παρτίζαν (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 8, ΜακΚάλεμπ 22 (1/7τρίπ.), Κέτσμαν 9 (1/5τρίπ.), Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 4, Μίτροβιτς 2, Μπόζιτς 5 (1/4τρίπ.), Μάριτς 6 (12ρ.), Βέσελι 8 (1/3τρίπ.), Ντέκιτς, Βράνες 2.
 
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Σπανούλης 7 (0/3τρίπ.), Περπέρογλου 16 (2/2δίπ., 4/6τρίπ.), Μπατίστ 12 (5ρ.), Φώτσης 2, Χέισλιπ 9, Νίκολας 22 (1/2δίπ., 6/6τρίπ., 2/4β.), Διαμαντίδης 9 (1τρίπ., 4ρ., 4ασ., 4λ.), καλάθης 1, Σερμαντίνι 4.

 * Μονάχα κρίμα, γιατί το θηρίο ξύπνησε αργά. Και άργησε μόλις 2 εβδομάδες όπου χάθηκε το κύπελλο Ελλάδας και η Ευρωλίγκα! Φυσικά και δεν πειράζει, όπως είπε κι ο Μπατίστ, πρωτάθλημα φέτος και τρεμπλ ξανά του χρόνου!

 * Την Κυριακή παίζουμε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ ενώ για την τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα θα υποδεχτούμε το Μαρούσι, το οποίο φυσικά και θα κερδίσουμε (όπως κάναμε σήμερα) για να μαζέψουμε κάπως την άσχημη εικόνα και παράλληλα δυστυχώς να "στείλουμε" την Παρτίζαν στους "8" αντί του Αμαρουσίου. Αν και ποτέ δεν ξέρεις...

* Φανταστικό το κοινό των Σέρβων, καθώς για πολλά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας τους, ούτε ένας σηκώθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Αντίθετα, τραγουδούσαν όλοι συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους Παρτίζαν, που βέβαια είναι με το... ενάμιση πόδι στους "8" της Ευρωλίγκα.

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι κρίμα αυτος ο πράσινος γίγαντας να μην προχωραει φετος και να βλέπουμε στην Ευρώπη τον Αρη, τον Ολυμπιακό, το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο και να μην υπάρει ΠΑΟ παρα μόνο για ενα ακομα ματς !
Δεν πειράζει, περήφανους μας εχιε κανει και με το παραπάνω, περισσεύει η περηφάνια μας !

Mike είπε...

Ειναι κριμα οντως, ξυπνησε αργα...
3 ηττες ρε γαμωτο μεσα στο ΟΑΚΑ, απο Παρτιζαν, Μαρουσι, Μπαρτσελονα...

Αλλα τι να κανουμε, δεν εχουμε υπογραψει κανα ισοβιο συμβολαιο με τις επιτυχιες!
Φυσικα και ειμαστε περηφανοι για την πιο σπουδαια και πετυχημενη ελληνικη ομαδα, σε ολα τα αθληματα, ολων των εποχων!