6/3/10

ΝΟΠ - Παναθηναϊκός 10-6

 Την ήττα με 10-6 γνώρισε από τον ΝΟΠ ο Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Λίγες μέρες πριν, στο ίδιο κολυμβητήριο και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη - πρόκριση για το final four του κυπέλλου.
 Σήμερα όμως οι πράσινοι είχαν ακόμη μία κακή βραδιά μακρυά απ' το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και γνώρισαν την 7η ήττα τους σε 9 εκτός έδρας αγώνες, μένοντας πίσω βαθμολογικά όσον αφορά ένα καλό πλασάρισμα ενόψη πλέι οφ.
 Πλέον το Τριφύλλι υποχώρησε κι άλλο στη βαθμολογία, αφού ισοβαθμεί με Βουλιαγμένη, Παλαιό Φάληρο και Χίο στους 15 βαθμούς και μοιράζεται μαζί τους την 6η θέση. ΝΟΠ και Λάρισα έχουν από 17 ενώ ο ΠΑΟΚ φαίνεται να αγκαλιάζει την τρίτη θέση αφού με το διπλό στη Χίο εκτοξεύθυκε στους 21, με 5 μόλις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-1, 3-1, 3-1.

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ: Κοντάκος 3, Χρόσικ 2, Μερκουριάδης 1, Κανελλόπουλος 1, Δουδέσης 1, Αποσκίτης 1, Κολόμβος 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βράνιες 2, Τσόκας 2, Φλώρος 1, Χαριτάκης 1.

 * Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ τη Χίο και η νίκη θα είναι πλέον επιτακτική και καθοριστική για τη συνέχεια.

2 σχόλια:

bakaliaros είπε...

καλημέρα

αυτη η ομαδα κανει κοιλια..δυστυχως

να δουμε αν θα καταφερουμε να μπουμε στα πλει-οφ..χλωμο το βλεπω

Mike είπε...

Μπακαλιαρινα καλησπερα, καμια σχεση οι εμφανισεις στο ΟΑΚΑ με εκεινες εκτος εδρας! Κριμα παντως γιατι τουλαχιστον στον α' γυρο εδειχναν μια πιο σταθερη εικονα...

Το Σαββατο με τη Χιο στο ΟΑΚΑ ας παει ο κοσμος, ειναι σημαντικο και κρισιμο ματς...