3/2/10

Σφράγισαν την πρόκρισή στους "8" του Τσάλεντζ Καπ οι κορίτσαροι με δεύτερη νίκη επί της Μάριμπορ και... φουλάρουν για δεύτερο στη σειρά Ευρωπαϊκό final four!


 Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απ' τη Μάριμπορ και μετά μάλιστα από την θριαμβευτική νίκη του στο πρώτο ματς της Σλοβενίας με 1-3 είχε σχεδόν... προκριθεί στους "8" του Τσάλεντζ Καπ. Τυπικά οι πράσινες ήθελαν απόψε στη Γλυφάδα 2 σετ για να σφραγίσουν την πρόκριση. Παρόλα αυτά, ενδεχόμενο ήττας πολύ απλά δεν υπήρχε στο μυαλό του Τάκη Φλώρου και των κοριτσιών του Παναθηναϊκού. Τα δύο πρώτα σετ μάλιστα, αυτά δηλαδή που... χρειαζόταν, ο Παναθηναϊκός τα κατέκτησε εύκολα με 25-21 και 25-19 αντίστοιχα!
 Στο τρίτο και μέσα στο πανηγυρικό κλίμα λόγω πρόκρισης, οι πράσινες πιέστηκαν λίγο περισσότερο αλλά κατάφεραν τελικά να το κατακτήσουν και αυτό και να φτάσουν στο 3-0.

 Τα σετ: 25-21, 25-19, 29-27.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Τάκης Φλώρος): Κουτουξίδου, Χατζηνικολάου, Τζανακάκη, Ντουμιτρέσκου, Μόλναρ, Τομάσεβιτς, Μυλωνά (λ), Παπαγεωργίου.

 Μάριμπορ (Μίτγια Κόζελγ):
Μακ Νάτ, Πέτο, Πότοκαρ, Γκουστίν, Βάρντιτς, Κότσαρ, Μέντβεντ (λ).


* Στην επόμενη φάση για την πρόκριση στο δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό final four οι «πράσινες» θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού Ράμπεν Βίλσμπιμπουργκ (Γερμανία) - Αστερίξ Κίλντριχτ (Βέλγιο). Οι Γερμανίδες επιβλήθηκαν με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: