10/2/10

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 7-9, το απίστευτο 1-6(!) του α' οχταλέπτου πλήρωσαν οι πράσινοι!


 Για το "πράσινο" πόλο φέτος έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι γίνεται μία εξαιρετική προσπάθεια.
 Ο Παναθηναϊκός απόψε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ πλήρωσε πολύ ακριβά το πρώτο οχτάλεπτο, όπου και βρέθηκε πίσω στο σκορ με... 6-1, και γνώρισε την ήττα από τον ΟΣΦΠ με 9-7 τελικά για την 14η αγωνιστική της Α1.
 Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, απέναντι βέβαια σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο, αήττητο και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Στον πρώτο γύρο, στο "Παπαστράτειο" κολυμβητήριο ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί με μόλις 3 γκολ από τον Ολυμπιακό, όταν τα προηγούμενα χρόνια οι διαφορές ήταν διψήφιες... Με μόλις 1 γκολ διαφορά είχαμε χάσει και στη Νέα Σμύρνη απ' τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Πανιώνιο και μάλιστα με κόντρα διαιτησία!

 Απόψε λοιπόν υπήρχαν προσδοκίες για μία "μάχη" στην πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου και γιατί όχι, και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον "αιώνιο αντίπαλο". Ωστόσο ένα τραγικό πρώτο οχτάλεπτο ουσιαστικά κλείδωσε το ματς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε με το εντυπωσιακό 1-6!
 Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-6 για να μειώσει ο Τσόκας στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 Πάντως οι πολίστες του Ντράγκαν Άντριτς δεν τα παράτησαν και λίγο έλειψε να φτάσουν σε μία απίστευτη ανατροπή!
 Καταρχήν κέρδισαν και τα τρία επόμενα οχτάλεπτα, με 2-1, 1-0 και 3-2! Αλλά το κυριότερο είναι το εκπληκτικό επιμέρους σκορ που σημείωσαν με την έναρξη του δευτέρου οχταλέπτου, ένα 5-1, με το οποίο μείωσαν το σκορ στο 1 γκολ (6-7) με περισσότερα από δυόμιση λεπτά να απομένουν για τη λήξη του αγώνα!
 Γρήγορα όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα πράσινα δίχτυα, ξέφυγαν με 3 γκολ διαφορά (6-9) για να μειώσει απλά ο Παναθηναϊκός με πέναλτι για το τελικό 7-9.


Τα οχτάλεπτα: 1-6, 2-1, 1-0, 3-2.

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Άντριτς): Τσόκας 3, Βουλγαράκης 1, Φλώρος 1, Καφετζόπουλος 1, Χαριτάκης 1.

ΟΣΦΠ (Πάτερος): Ντόσκας 3, Γιώργος Αφρουδάκης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Χρήστος Αφρουδάκης 1, Σχίζας 1.

 * Περισσότεροι από 700 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ και στήριξαν την ομάδα!

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
το πολο μας εχει κανει αλματα
ας μην ξεχναμε που ημασταν πριν λιγα χρονια
απο του χρονου θα τους κερδιζουμε ανετα ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ
καλο απογευμα

Mike είπε...

του χρονου λες, ε;
δυσκολο, οχι ακατορθωτο ομως. Θελει δουλεια, 1-2 μεταγραφες μονο και μια διοικηση ομως που να στηριζει το τμημα. Γιατι ειναι κριμα η εκπληκτικη δουλεια που γινεται απο περυσι να μη βρει αντικρυσμα!

Καλο Σ/Κ φιλε μου.