7/2/10

Περίπατο στον Κάμπο ο Παναθηναϊκός, 2 γκολάρες ο Σισέ, +6 από ΟΣΦΠ και ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο!


 Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά, ο Παναθηναϊκός πέρασε δια περιπάτου από το "Αλκαζάρ" κερδίζοντας την ομάδα του Θεσσαλικού Κάμπου με 3-0 και έμεινε φυσικά πρώτος στη βαθμολογία διατηρώντας αυτή την πολύ καλή διαφορά ασφαλείας των 6 βαθμών από τον 2ο Ολυμπιακό και αυξάνοντας τη διαφορά στους 8 από τον 3ο πλέον ΠΑΟΚ μετά το 1-1 του "Καυτατζογλείου".

 Μετά τα δύο ισόπαλα ντέρμπι με Άρη, ΑΕΚ, άπαντες στον Παναθηναϊκό ήταν σκασμένοι. Όχι τόσο για την απώλεια των βαθμών, όσο κυρίως για το γεγονός ότι ήταν πολύ καλύτεροι απ' τους αντιπάλους τους, για τη ακρίβεια κυριάρχησαν απόλυτα στο γήπεδο, αλλά από καθαρή ατυχία δεν πήραν τα τρίποντα.
 Σήμερα, αυτό δε συνέβει. Οι πράσινοι έπαιξαν για ένα ακόμη ματς, πολύ καλό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας σε κατοχή μπάλας και δημιουργία ευκαιριών και πραγματοποιώντας μία εκ των καλύτερων εμφανίσεων τους στη φετινή σεζόν, διέλυσαν τη Λάρισα με 3-0 και έκαναν άλμα τίτλου, αφήνοντας παράλληλα τους "βυσσινί" να παλεύουν για τη σωτηρία!

 Πολύ μεγάλη εμφάνιση λοιπόν, όπου αν εξαιρέσουμε τον Κατσουράνη (τα έχουμε πει πολλές φορές για τον "Κατσούρ" και το γεγονός ότι "περπατάει" στο γήπεδο...) όλοι οι υπόλοιποι παίχτες των πρασίνων ήταν εξαιρετικοί. Ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης έτρεξε πάρα πολύ μετά από καιρό, ο Λέτο έκανε μεγάλο ματς προκαλώντας ρήγματα απ' την πλευρά του, ο Σιμάο ήταν ΠΑΝΤΟΥ, έκοβε ασταμάτητα και είμαι σίγουρος ότι προσέφερε πολλά περισσότερα σε ένα λασπωμένο γήπεδο από αυτά που θα πρόσφερε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σκυλί πραγματικό ο Μοζαμβικανός! Ο Βύντρα έπαιξε ψυχωμένα και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, ο Σπυρόπουλος ήταν πολύ καλός αμυντικά αλλά και επιθετικά, ο Καντέ και ο Σαριέγκι τα πήγαν καλά, χωρίς να έχουν βέβαια κάποια πίεση, αλλά απέφυγαν και τα γνωστά "τσαφ" που κατά κανόνα κάνουν κανά δύο σε κάθε παιχνίδι. Ο Τζόρβας μια φορά χρειάστηκε να επέμβη και μάλιστα μετά το 0-3 και πραγματοποίησε καλή απόκρουση, ο Σάλπι έτρεξε πολύ και ζάλισε πολύ τους αντίπαλους αμυντικούς, ο Νίνης που μπήκε ως αλλαγή πέτυχε ένα πολύ ωραίο όσο και δύσκολο γκολ και φυσικά ο Γάλλος παιχταράς, ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε μέσα σε δύο λεπτά δύο πανέμορφα γκολ μεγάλης δυσκολίας αλλά και μεγάλης κλάσης επιθετικού, παίρνοντας φυσικά τον τίτλο του MVP, αν και όπως είπα όλοι ήταν εξαιρετικοί σήμερα.

 Μεγάλο ματς λοιπόν, περίπατος σε μία δύσκολη έδρα, η διαφορά των 6 βαθμών έμεινε και το πρωτάθλημα πλησιάζει κι άλλο, αφού ο Παναθηναϊκός με τέτοιες εμφανίσεις ΔΕΝ γίνεται να χάσει τον φετινό τίτλο.

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ (Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Ρομέου (46' Πούρι), Ραντοσάβλιεβιτς (78' Ιγκλέσιας), Μπλάζεκ (60' Ρικάρντο Ζεσούς), Σκάτσελ, Μετίν, Κουζέν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (89' Μαρίνος), Καραγκούνης, Λέτο (85' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (79' Νίνης), Σισέ.

 * Επόμενο παιχνίδι για το Τριφύλλι, την ερχόμενη Κυριακή με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να δούμε πολύ κόσμο στο Στάδιο.

9 σχόλια:

Laplace είπε...

aneto to apopsino apogeyma
mia xara ta phgame..
eimaste bebaioi prwtatlhites
kalh ebdomada file

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Με τέτοιες εμφανίσεις σαν και την σημερινή, ο τίτλος δεν χάνεται!

Mike είπε...

Καλησπερα παιδια, το σημαντικο ειναι οι συνεχομενες καλες εμφανισεις της ομαδας. Οσο θα παιζουμε ποδοσφαιρο υπεροχης δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα!

Καλη εβδομαδα ευχομαι

KitsosMitsos είπε...

Αν και απ'ό,τι φαίνεται θα πέσουμε μετά και από αυτή την ήττα, χαλάλι γιατί νισάφι με τους κοκινοανύπαρκτους τόσα χρόνια...

tzonakos είπε...

Πωπω τι γκολάρες !!!
Και το απίστευτο οτι ήταν δύι ίδιες γκολάρες, σπάνιο αυτο πολυ σπάνιο να μπει δυό φορές τέτοιο γκολ !

Mike είπε...

Kitsomitso θα πεσετε ε; Αλλα χαλαλι για την Τριφυλλαρα!
Ωραιος!

Mike είπε...

Tzonako, πολυ σπανιο φιλε μου, και μονο ενας ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ θα μπορουσε να βαλει δυο τετοιας δυσκολιας ομοια γκολ!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Την καλημέρα μας και με χαρά βλέπουμε πως μας τίμησες με λινκ το οποίο θα ανταποδώσουμε αμέσως, αφού εξομολογηθούμε πως κανείς μας δεν είναι οπαδός του τριφυλλιού, αλλά θα χαρούμε να πάρει το πρωτάθλημα φέτος.
Και πάλι καλημέρα.

Mike είπε...

Να ειστε καλα παιδια, δεν ξερω τι ομαδα ειστε, παντως ολοι οι "ουδετεροι" προτιμουν την Τριφυλλαρα φετος, για αλλαγη του σκηνικου.