14/1/10

Θριαμβευτικά στους "16" του Τσάλεντζ Καπ ο Παναθηναϊκός, 1-3 τον ΟΣΦΠ στου Ρέντη!


Ο Παναθηναϊκός με εμφατικό τρόπο, απέδειξε ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στο ελληνικό βόλεϊ, και διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του ΟΣΦΠ προκρίθηκε πανηγυρικά στους "32" του Τσάλεντζ Καπ!
Μετά την νίκη στο πρώτο ματς της Γλυφάδας με 3-0, οι πράσινες ήθελαν μόλις ένα σετ στο κλειστό του Ρέντη για να προκριθούν. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, με δηλώσεις τους καθόλη την εβδομάδα, έδειξαν πόσο πεισμωμένες είναι και πώς περίμεναν το αποψινό ματς για να αποκαταστήσουν την τάξη, αφού είχαν θέσει ως στόχο, μαζί με την πρόκριση, μία ακόμη νίκη επί του "αιωνίου".
 Με το ξεκίνημα του αγώνα λοιπόν, έδειξαν τα δόντια τους και προηγήθηκαν στο πρώτο σετ με 0-6! Διατήρησαν το προβάδισμά τους σε όλο το σετ, μέχρι που ανέλπιστα ισοφαρίστηκαν 23-23, για να καταφέρουν όμως χάρις σε μία εκπληκτική Τομάσεβιτς να φτάσουν στο 25-27!

 Μέσα στα πανηγύρια της πρόκρισης, οι γηπεδούχες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, παίρνοντας το 2ο σετ με 25-18. Κάπου εκεί όμως οι κορίτσαροι του Παναθηναϊκού σοβαρεύτηκαν και θυμήθηκαν... τον όρκο νίκης. Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισαν τα δύο επόμενα σετ, με το ίδιο σκορ, 19-25 και πανηγύρισαν τον θρίαμβο μέσα στο Φάληρο ενώ παράλληλα δικαιώθηκαν αποδεικνύοντας την ανωτερότητά τους μες στο τάραφλεξ!

 Επόμενος αντίπαλος για το Τριφύλλι, στη φάση των "16", η Σλοβενική Μάριμπορ, η οποία προκρίθηκε με δύο νίκες κόντρα στην Γιεντίτσβο από το Μαυροβούνιο. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Σλοβενία (26-28/1) και το δεύτερο στη Γλυφάδα (2-4/2).

Τα σετ: 25-27, 25-18, 19-25, 19-25.

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:


ΟΣΦΠ (Νικολάκης): Μουλστεΐνοβα 4, Μαρκοπούλου 10, Χαντάβα 16, Νικολαΐδου 3, Κόλεβα 19, Τένεβα 15, Βλάχου (λ-75%) / Χούντα.

Παναθηναϊκός (Φλώρος): Χατζηνίκου 6, Τομάσεβιτς 15, Τζανακάκη 2, Χατζηνικολάου 12, Ντουμιτρέσκου 17, Μόλναρ 15, Μυλωνά (λ-42%) / Κουτουξίδου, Σαπαρέφσκα 7, Παπαγεωργίου 1, Καρπουζά.

3 σχόλια:

El Loco είπε...

καλησπρα mike
τα κοριτσια μας ειναι φινα
ΤΣΟ & ΛΟ

Mike είπε...

Ετσι El Loco, μεσα στο Ρεντη και γυναικες προς γυναικες, στα ισια!

Μακαρι τωρα που θα παιζουν στο Μετς να εχουν τον κοσμο διπλα τους, το αξιζουν!

tzonakos είπε...

Φινα ! φίνα ! σούπερ κορίτσια !