16/1/10

Για την 10η αγωνιστική στην Α1 πόλο των ανδρών, Παναθηναϊκός - Παλαιό Φάληρο 12-12

 Δεν ξεκίνησε καλά τη νέα χρονιά στο πόλο ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς μετά την απίθανη ήττα στα Ιλίσια από τον Ποσειδώνα με 9-7, άφησε βαθμούς και σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, όπου στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής στην Α1 ήρθε ισόπαλη, με το εντυπωσιακό 12-12, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

 Σε ένα ματς που πήγαινε πόντο πόντο, με εξαίρεση το 3-1 στην αρχή για τους γηπεδούχους, Παναθηναϊκός και Π. Φάληρο μοιράστηκαν τελικά τους βαθμούς, με τους πράσινους μάλιστα να ισοφαρίζουν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με το 5ο προσωπικό γκολ του Βράνιες και να "σώζουν" το βαθμό.

 Δυσανάλογη λοιπόν η εικόνα της ομάδας μέσα στο 2010 με εκείνη που μας είχε δείξει στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να τα παρατήσουν τώρα οι πράσινοι. Ο μεγάλος στόχος της κατάληψης της τρίτης θέσης ή -τουλάχιστον- της εισόδου στην πρώτη τετράδα, είναι ορατός, και με μεγαλύτερη προσοχή στο εξής, απόλυτα εφικτός!

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-3, 2-2, 4-4.

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Άντριτς): Βράνιες 5, Τσόκας 3, Χαριτάκης 3, Βουλγαράκης 1.

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Λιτζούν Γιου 6, Κόλιανιν 3, Γενηδούνιας 2, Παπαδόπουλος 1.

* Την επόμενη αγωνιστική πάμε στη Θεσσαλονίκη όπου θα θέλουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στη μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: