6/12/09

Επιστροφή στις νίκες, Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-1




 Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, τις ήττες από ΟΣΦΠ, Γαλατά και την ισοπαλία με Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρομήτου με 3-1 στο ΟΑΚΑ.
 Δύο γκολ σημείωσε ο Κατσουράνης και ένα ο Σισέ (είχε και δοκάρι) για τους γηπεδούχους, που πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και διατηρήθηκαν σε απόσταση ενός πόντου απ' την κορυφή.
 Οι πράσινοι σημείωσαν γρήγορα το 1-0, μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά αντί να λυθούν τα πόδια τους για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλό τους να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Η ομάδα του Περιστερίου είχε 2-3 καλές στιγμές πριν το 33΄ όπου ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 8ο στο πρωτάθλημα. Όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και μείωσαν σε 2-1 στο 45΄ με κεφαλιά που πήρε ο αφύλαχτος Μελισσάς από κόρνερ.
 Στο 8ο λεπτό του β' ημιχρόνου, το 53΄ της αναμέτρησης ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας συμπλοκής των οπαδών των δύο ομάδων με αστυνομικούς στους εξωτερικούς χώρους πέριξ του γηπέδου, όπου είχαν έρθει οι διαδηλωτές από την πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι συμπλοκές είχαν ως αποτέλεσμα τη ρίψη χημικών απ' τους μπάτσους, τα οποία έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι παίχτες να μην μπορούν να αναπνεύσουν και δικαιολημένα ο διαιτητής Κύρκος να διακόψει προσωρινά το ματς.
 Ύστερα από μισή ώρα περίπου διακοπής και μετά από ολιγόλεπτο ζέσταμα, το παιχνίδι συνεχίστηκε με ελεύθερο απ' το 54΄. Στο ίδιο λεπτό ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται σωστά για πέναλτι σε ανατροπή του Νίνη καθαρά εντός περιοχής, αλλά ο Κύρκος έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή!
 Το γκολ του Σισέ, 9ο στο πρωτάθλημα, σφράγισε μία σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό, σε ένα επεισοδιακό ματς, όπου για πολλοστή φορά φάνηκε σε πόσο κακή κατάσταση είναι το χορτάρι στο ΟΑΚΑ. Εξαιτίας μιας λακούβας ο Νίνης έπαθε διάστρεμμα σήμερα! Ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι να το φτιάξουν γρήγορα πριν αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα..

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Ρουκάβινα, Νίνης (81΄ Μαρίνος), Σισέ.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αναστασάκος (65’ Καραγκούνης), Μελισσάς (73’Κουτσόπουλος), Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (88΄ Καραλής), Καλαντζής.

* Πολύ μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που αποθεώθηκε στο τέλος απ' τους περίπου 10.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

* Επόμενο ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, το Σάββατο 12/12.


* REMEMBER, REMEMBER the 6th of DECEMBER




* Το πολύ όμορφο πανό που ύψωσε ο Φορέας προς τιμήν του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που πριν από ακριβώς ένα χρόνο δολοφονήθηκε εν ψυχρό από έναν αλήτη αστυνομικό. Πανό με όμοιο περιεχόμενα είδαμε και σε άλλα γήπεδα της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

2 σχόλια:

El Loco είπε...

Kαλησπερα Mike και καλη εβδομαδα...
Νικες και μονο νικες ως το τελος!

Mike είπε...

Καλησπερα El Loco, εμ βεβαια. Δε γινεται αλλιως, η παραμικρη γκελα θα κοστιζει ακριβα. Μακαρι παντως να παρουν αμυντικο το Γεναρη κι ας αφησουν Σκοκο και μεσοεπιθετικους παλι. Μπαζει πισω!!

Καλη εβδομαδα και σε σενα.