8/11/09

Μεγάλο διπλό στη Λιβαδειά!



Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λιβαδειά κερδίζοντας με 0-2 τον Λεβαδειακό, με σκόρερ τους Βύντρα (με κεφαλιά στο 67΄) και Σισέ (με πλασέ στο 80΄ μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σίλβα) και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος εκμεταλευόμενος τη χθεσινή γκέλα του ΟΣΦΠ από τον "Ήρα". Μάλιστα, οι πράσινοι βρίσκονται εκεί από την αρχή του πρωταθλήματος, από το πρώτο ματς της σεζόν και το 0-3 κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Παναθηναϊκός που είχε συγκάτοικο τον ΟΣΦΠ τις δύο πρώτες αγωνιστικές. έμεινε μόνος του στην κορυφή από την τρίτη αγωνιστική και το 0-0 ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και Καβάλα. Όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς την 7η αγωνιστική ήταν σειρά του να αφήσει τους πρώτους -και μοναδικούς έως σήμερα- βαθμούς. Θύτης -και του ΠΑΟ- η Καβάλα!
Αυτή τη φορά λοιπόν, στόχος των πρασίνων είναι να διατηρηθούν στην κορυφή για μεγαλύτερο των τριών αγωνιστικών διάστημα. Και αν μάλιστα περάσουν από το "Γ. Καραϊσκάκης" σε 3 βδομάδες θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Ταραλίδης (71' Αγκάλι), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Μπαλβορίν (46΄ Βασιλείου), Μπράνκο (46΄ Σερζίνιο).
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σεϊταρίδης (46΄ Γκάμπριελ), Σπυρόπουλος, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο (46΄ Σαλπιγγίδης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Σισέ.
* Οε, οε, οε, Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!
* «Πύρρειος» αποδείχτηκε η νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά... για την Εθνική, αφού ο Γιούρκας χτύπησε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσία 10 ημερών από την αγωνιστική δράση.
* Ο γελοίος ο Κομπότης ξεφτυλίστηκε για μία ακόμη φορά βάζοντας τιμη 45€ στα εισιτήρια, βγάζοντας όλον του τον κομπλεξισμό.
* 3500 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Λιβαδειά και έσπρωξαν την ομάδα στο διπλό.
* Πρέπει να ήρθε η χρονιά του Λεβαδειακού να πέσει φέτος. Άντε να ξεβρωμίσει λίγο το πρωτάθλημα.

6 σχόλια:

Laplace είπε...

απλα κ ομορφα..ωραια ειναι στην κορυφη..καλησπερες φλε

Mike είπε...

Ωραια ειναι και μακαρι -οπως εγραψα- να μεινουμε εκει περισσοτερο αυτη τη φορα!
Καληνυχτα φιλε.

El Loco είπε...

ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΜΟΥ...
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...

Mike είπε...

Καλησπερα και σε σενα El Loco, θα ειμαστε φιλε.
Και το ευχομαστε και το πιστευουμε και θα το κανουμε!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Πραγματικά μεγάλο διπλό!
Τον Μαϊο και θέλουμε και μπορούμε να είμαστε στην κορυφή.
Εκπληκτική η μπαλιά του Ζιλμπέρτο στο δεύτερο γκολ...

Mike είπε...

Εκπληκτικη μπαλια, οντως φιλε. Εμεις και λεμε και λεγαμε οτι ο Ζιλμπερτο ειναι παιχταρας. Ενω καποιοι αλλοι αρχισαν τις γνωστες κωλοτουμπες.. Οπως κωλοτουμπες κανουν ηδη για Τεν Κατε και Παναθηναϊκο..
Forza Τριφυλλαρα!