11/11/09

Εύκολη πρόκριση στο κύπελλο γυναικών

Εύκολο βράδυ και για τις γυναίκες. Οι πράσινες πέρασαν εύκολα από το κλειστό του Αγίου Δημητρίου, κερδίζοντας με 80-51 τον γηπεδούχο Κρόνο και πλέον κόντρα στ ΦΕΑ την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για πρόκριση στο final four.
Ο Κρόνος δεν είχε καμία τύχη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας εκφράζεται και από το σκορ του αγώνα. Από τους 30 πόντους διαφορά και μάλιστα εκτός έδρας. Βέβαια προέρχεται και από μικρότερη κατρηγορία, στην οποία ούτε καν πρωταγωνιστεί. Με αυτή τη νίκη - πρόκριση, οι μπασκετμπολίστριες του Γιάννη Γερεουδάκη άφησαν πίσω τους την ήττα στον Βόλο από τον Ολυμπιακό για την Α1 και έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση του  πρωταρχικού φετινού στόχου της ομάδας, που έιναι μία ενδεχόμενη -πια- πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.
Εκεί όπου βρίσκονται ήδη ο Αθηναϊκός (στα χαρτιά πήρε το ματς με τα Χανιά) και ο Πανιώνιος (διέλυσε στη Ν. Σμύρνη τις Εσπερίδες και τις απέκλεισε φυσικά. Κάτι που συναίβει για πρώτη φορά μετά από 5 συνεχόμενα έτη, όπου η ομάδα των Εσπερίδων πήρε 4 φορές το κύπελλο!)

Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τη ΦΕΑ και απ΄ ότι φαίνεται θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στον "Τάφο του Ινδού" που αναμένεται κατάμεστος!

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 31-46, 37-60, 51-80.

Δεν υπάρχουν σχόλια: