12/9/09

Πολύ καλά στημένος ο ΟΣΦΠ, κράτησε το μηδέν στο Καραϊσκάκη με Καβάλα

Κατάφερε να μην ηττηθεί ο ΟΣΦΠ στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες πήραν μάλλον το μάθημα τους από τη φιλική πεντάρα που είχαν αρπάξει από τον Εργοτέλη, παρουσιάστηκαν πιο οργανωμένοι στην άμυνα και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Θρίαμβος!
Η Νέα Καβάλα που ξόδεψε... περισσότερα χρήματα για μεταγραφές από την ομάδα του λιμανιού, λίγο έλειψε να φύγει με τρίποντο από το Φάληρο αλλά ο μισθοφόρος σωτήρας των παιδιών του Πειραιά απέτρεψε το... μοιραίο.
0-0 λοιπόν, τυχεροί οι γηπεδούχοι που δήλωσαν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και τη βελτίωση που είχαν!
Οι δε γαύροι γιουχάρισαν την ομάδα τους(σύνηθες φαινόμενο στο φαληρικό γήπεδο), ενώ ξαφνικά θυμήθηκαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε κάνοντας σύνθημα το όνομα του στο τέλος του αγώνα(!), αποδοκιμάζοντας παράλληλα τον Κετσπάγια αλλά και τον θείο για την επιλογή του να φέρει τον Γεωργιανό.
Ο οποίος Τιμούρ με τη σειρά του... έκανε πλάκα στη συνέντευξη τύπου στους γαύρους λέγοντας:
"Δεν βλέπετε όμορφο ποδόσφαιρο εδώ τόσα χρόνια, περιμένατε να δείτε από μένα σε δύο μήνες;"

Με αυτούς τους αστείους είναι τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να τελειώσει από νωρίς το φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία φέτος, οι αντίπαλοι είναι για γέλια και όπως έχουν δηλώσει πάρα πολλοί, επαΐοντες και μη του αθλήματος, ο ΠΑΟ έχει το πληρέστερο και καλύτερο ρόστερ εδώ και πολλά χρόνια.
Χρυσή ευκαιρία λοιπόν για το πρωτάθλημα που τόσο λείπει από την ομάδα.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΤΕ -ΚΑΙ- ΦΕΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: